Sokak hayvanlarına ortak çözüm

Sokak hayvanlarına ortak çözüm

Zeytinlide kurulacak rehabilitasyon ünitesine Başkan Arslan`dan destek sözü




Edremit ve Beldeleri sokak hayvanlarını koruma derneği Başkanı Tolgay Gürsoy, Yönetim kurulu üyeleri Emel Tuna, Eren Demirbağ, Mustafa Gercer, Tarkan Kaynar Zeytinli Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Sokak hayvanları konusunda yapılabilecek ortak çalışma ve  fikir alışverişinde bulundu.

Edremit ve Beldeleri sokak hayvanları koruma derneği üyeleri Başkan Hasan Arslan`dan çalışmalar için yer talebinde bulunarak daha da aktif olmak istediklerini ifade ettiler.



Diğer beldelerin ve Edremit ilçesinin beraber ortaklaşa olarak Zeytinli beldesi sınırları içerisinde yapılması düşünülüp temeli atılan sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyon merkezinin hayata geçirilmesi yönünde neler yapılabileceğini Belediye Başkanı Hasan Arslan ile paylaşarak bu konuda tüm desteklerini Belediye başkanına sunacaklarını ifade ettiler.

Başkan Hasan Arslan sokak hayvanları noktasında duyarsız olmadıklarını diğer beldelerde olduğu gibi bu konuda üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını söylerken derneğin yapacağı çalışmalardan belediye olarak kendilerine destek sözü verdi.

Kendilerinin çalışma koşullarının oluşturulması için yer konusunda gerekli desteği vereceğini ve bu konuda en kısa zamanda sonuca ulaştıracağını ifade etti.

Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması bakım ve rehabilitasyonu konusunda sadece Zeytinli Belediyesinin yeterli olmayıp bu konuda derneklerin ve diğer belediyelerinde kolektif olarak çalışması gerektiğini vurgulayan, Başkan Hasan Arslan,``Yapılacak çalışmalarda üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın`` dedi.

Dernek yönetimi yaptığı ziyaretten oldukça memnun ayrıldı. Başkanın kendilerine verdiği sözlerden mutlu olduklarını ifade eden Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ``Bu noktada ki duyarlılığından dolayı başkanımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.``  

``Körfezde Edremit ilçe ve beldelerinde bu konuda her türlü çalışmalarını yakından takip ettiğimiz başkanımızın sorunlara kayıtsız kalmayışı ve çözüm üretmek için mücadele içinde olması bizi mutlu etmektedir.`` dediler.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı