Son 15 Dakikaya Dikkat!

Son 15 Dakikaya Dikkat!

Yeşil beyazlı ekibin teknik patronu Öksüz son 15 dakikaya dikkat çekti




8. haftayı bay geçen Gönen Belediyespor ligin 9. haftasında deplasmanda Altınova Belediyespor'la oynayacağı maç için yarın Yalova'ya gidecek.


Sakatlığı büyük ölçüde geçen Hakan'ın ilk 11'de sahaya çıkması beklenirken, Salih'in durumu netlik kazanmadı. Büyükçekmece karşısında kırmızı kart gören İsa ise Bozcaadaspor maçında 1 maçlık cezasını tamamladı. Teknik sorumlu Yüksel Öksüz'ün forma vermesi halinde İsa, Altınova karşısında form giyebilecek.


Bölgesel Amatör Lig'in statüsü gereği il takımları içinde son sırada yer alan takımın küme düşmesi Gönen Belediyespor'u kamçılıyor. Balıkesir Belediyespor ve Ayvalıkgücü Belediyespor ile birlikte Balıkesir ilini temsil eden Gönen Belediyespor, 8. Hafta sonunda Ayvalıkgücü'nün 7 puan gerisinde kalmış durumda. Balıkesir Belediyespor ile ise puan puana yarışı sürdüren yeşil beyazlılar averajla rakibinin üzerinde bulunuyor. Öne geçtiği maçlardaki son 15 dakikaları daha dirençli oynayabilselerdi yeşil beyazlılar ligin zirvesindeki takımların arasında yer alacaklardı. Altınova maçıyla birlikte çıkış yakalamak isteyen Gönen Belediyespor'un Balıkesir Belediyespor'dan bir maçı eksik bulunuyor. Balıkesir merkez temsilcisi bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Bu durumu iyi değerlendirmek isteyen yeşil beyazlı oyuncular Altınova'dan galibiyetle dönerek hem çıkışı yakalamak hem de şimdilik ligde çekiştiği rakibi Balıkesir Belediyespor'un puan cetvelinde üzerine çıkmak istiyorlar.  






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı