Son fırça...

Son fırça...

Meral Akşener:Biz vatan evlatları için varız. Son dönemde gördük ki bazıları bakan evlatları için varmış.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak`ın projelerinin tanıtım toplantısına katılan TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, hükümeti eleştirdi, BDP`li Hasip Kaplan`ı övdü.

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, 6 yıldır meclisi yönettiğini belirterek, "Bu arkadaşların Andımız`ın `Ne Mutlu Türküm Diyene` kısmından rahatsızlıklarını bilirdim de, `Varlığım Türk Varlığı`na armağan olsun` kısmından da rahatsız olmuşlar. Varlığını yeşil dolarlara armağan edersen, Türkiye`ye armağan edecek varlık kalmaz. Andımız gitti. Türk Milleti demekten kaçan milletvekilleri, devlet kavramına sövmeye başlayan milletvekilleri çoğaldı" dedi.

MERAL AKŞENER, "BİZDEN KAÇAMAYACAKLAR"

Yolsuzluk operasyonun ardından güvenlik güçleri ile yargıya yapılan müdahaleyi de eleştiren Meral Akşener, "Hakimden kaçabilirsin, polisten, hukuktan kaçabilirsin, ama bizden kaçamayacaklar. Gördüğüm o dur ki, Milliyetçi Hareket ensede. Biz vatan evlatları için varız. Son dönemde gördük ki bazıları bakan evlatları için varmış. Ülkücü hareket her zaman vatan evlatları için olmuştur" dedi.




  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli