Son hazırlıklar tamam

Son hazırlıklar tamam

Bandırmaspor'un Çaykur Rizespor maçından beklentisi 3 puan almak

Spor Toto 1.Lig takımlarından Beyçimento Bandırmaspor Cumartesi günü evinde yapacağı Çaykur Rizespor A.Ş maçını kazanıp devre arasında ön sıralarda yer almak istiyor.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez ve Yönetim Kurulu üyeleri Bordo-Beyazlı ekibin 17 Eylül Stadı’nda Perşembe günü yaptığı antrenmanı izledi.

Başkan Onur Göçmez gazetecilere şunları aktardı: “Bugün Bandırmapor’un şehir stadında yaptığı idmandayız. Son 10-15 gündür futbolun içinde olan ama pek alışık olmadığımız süreçler yaşadık. İşte bu süreçleri yönetiyoruz, yönetmeye çalışıyoruz. Bazı kararlar aldık. O kararların etkisini de Bodrumspor  maçında gördük. Yeni Malatyaspor maçı bizim için çok kötü oldu. Ama belkide erken olması iyi oldu. Farkındalık yarattı. Bu farkındalığı tüm futbolcularımızda görüyoruz şu anda. Hem enerji anlamında hemde mücadele anlamında. Bodrumspor maçında aldığımız kararların etkisini enerji ve mücadele anlamında gördük. Şimdi Çaykur Rizespor maçında da enerji ve mücadeleyle iyi futbol katarak galibiyet serimize başlamamız gerekiyor. Arkasından Altay, Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor A.Ş. Erzurumspor F.K. maçlarımız var buradan mümkün olduğunca çok puan toplayarak, devre arası güzel sıralama içersinde olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesi de sahaya inen ve futbolculara hitap eden Göçmez, Bodrumspor maçındaki enerjiyi heyecanı sakın bırakmayın, herşey çok güzel olacak ,”dedi.



Anahtar Kelimeler: hazırlıklar tamam
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı