Son topla kaybetti.

Son topla kaybetti.

BANDIRMA KIRMIZI BK, LOKMAN HEKİM FETHİYE’YE SON TOPTA MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi 12. Hafta Karşılaşmasında Bandırma Kırmızı BK,Fethiye’de konuk olduğu Lokman Hekim Fethiye Belediye’ye 81-78 mağlup oldu.

Kırmızılı Gençler karşılaşmaya Eray Akyüz, Arda Çete, Boran Güler, Hakan Sayılı ve Ercan Osmani beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Lokman Hekim Fetiye Belediye oldu. Hücumlarda kolay sayı bulan her iki takımdan Bandırma Kırmızı BK, Eray Akyüz ve Ercan Osmani ile sayılar üretse de ilk çeyreği 19-17 geride geçti.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez Bandırma Kırmızı BK oldu. Kırmızılı Gençler, hücumda Eray Akyüz ve Ercan Osmani ile sayılar üretirken 15. dakikada skoru 30-32’ya getirerek öne geçti. Kalan bölümde hücumda ve savunmada vitesi arttıran Bandırma Kırmızı BK, Ercan Osmani ile sayılar bulunca soyunma odasına da 37-43önde girdi.

İkinci yarıya her iki takım da savunmasını ön plana alarak başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanan her iki ekipten Bandırma Kırmızı BK’daErcan Osmani ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar üretmeye çalışırken 25. Dakikayı 50-48 geride geçti. Kalan bölümde Kırmızılı Gençler hücumda iyi oynayınca, Bandırma Kırmızı BK son çeyreğe 60-61 önde girdi.

Final çeyreğine hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Lokman Hekim Fethiye Belediye oldu. Kırmızılı Gençler hücumlarda Ercan Osmani ve Sadık Emir Kabaca ile sayılar buldu ve 35. dakika 68-68 berabere geçildi. Kalan bölümde iyi oynasa da Sercan’ın üç sayı isabetine engel olamayan Kırmızılı Gençler, karşılaşmadan 81-78 mağlubiyetle ayrıldı.

Bandırma Kırmızı BK ligde önümüzdeki hafta 29 Aralık Pazar günü saat 14.00’de TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Anadolu Basket’i konuk edecek.

Bandırma Kırmızı Antrenörü Ayberk Alen karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: ‘‘Her iki Takımın da kazanabileceği bir maçtı. Her iki Takım da maçın başından sonuna kadar iyi mücadele etti. Maçın sonunda kazanan ev sahibi ekip Lokman Hekim Fethiye Belediye oldu. Onları tebrik ederim. Gelişen bir takımız. Her maçta ayrı bir tecrübe ediniyoruz.’’ dedi.

Arda Çete ise: “Kazanınca lider olabileceğimiz bir maçtı. Maçın sonuna kadar da maçın içerisinde kaldık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Umarım bu maçtan da ders çıkararak sezonun genelinde daha iyi oynarız.’’ dedi.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 12. Hafta Karşılaşması

Salon: Beşkaza Spor Salonu, Fethiye

Hakemler: Tunçtan Durmuşcan, Kemal Digilli, Hakan Gerey

Periyotlar: 1P: 19-17 2P: 18-26 3P: 23-18 4P: 21-17 MS: 81-78

Lokman Hekim Fethiye Belediye: ErickNeal 12 sayı, 7 asist; Utku Yücedağ 5 sayı, 2 ribaund; Şevket Uzgur 2 sayı; Canberk Cevit 1 sayı; Önder Erişen 3 sayı; Ozan Dilik 11 sayı, 4 ribaund; Talat Altunbey 4 sayı, 2 ribaund; Mert Gizir 2 sayı; Sezgin Eriş 2 sayı; Murat Erensoy 7 sayı; Sercan Ergin 12 sayı, 3 asist; De Angelo Riley 20 sayı, 9 ribaund

Bandırma Kırmızı BK: Eray Akyüz 26 sayı, 4 asist; Boran Güler 2 sayı; Arda Çete 3 sayı, 4 asist; Ercan Osmani 18 sayı, 12 ribaund; Hakan Sayılı 7 sayı, 10 ribaund; Sadık Emir Kabaca 18 sayı, 6 ribaund; Önder Atun 4 sayı, 3 asist.



Anahtar Kelimeler: topla kaybetti.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli