SONEL HABERDEN RAHATSIZ OLDU

SONEL HABERDEN RAHATSIZ OLDU

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel basında çıkan ve Kaymakamlık Makamıyla Bandırma Belediyesi´ni karşı karşıya getiren haberden dolayı Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel haberden duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Tuncay Sonel; ?Haberi gördükten sonra Belediye Başkanımızı ziyaret edelim dedim. Şahsım adına bu habere ben de çok üzüldüm. Belediye Başkanımız Sayın Dursun Mirza ile her zaman yan yana omuz omuza Bandırma´mız için halkımız için görev ve yetkilerimizi birleştirerek çalışmayı sürdüreceğiz. Bandırma´ya geldiğimiz ilk günlerde ziyaretimize gelip yakından ilgilendiniz. Sizden isteklerimizde daima yanımızda oldunuz. Hep birlikte Bandırma için çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

Zaman zaman haddini aşan ya da kötü niyetle haberlerin çıktığını ve ifade eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; ?Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm kurumlarla iyi diyalog içindeyiz. Bandırma için en iyi hizmet yolu kurumlar arası iletişim ve beraberliktir? dedi.

Bandırma´da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, dernekler, okullar,  kurumlar yapacakları panel, söyleşi, tiyatro gibi etkinlikler için mülkiyetin Bandırma Belediyesinin olduğu Barış Manço Kültür Merkezi ve Santral Kültür Merkezi´ni Belediye Meclis Kararıyla belirlenen ücret karşılığı kiralandığını ifade eden Başkan Mirza; ?Kiraya verilirken herhangi bir ayrımcılık yapılmamaktadır. Belediyemizin salonlarını tahsis ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin, kurumların ne konuşacağını önceden bilemeyiz. Niyet de okuyamayız. Etkinlik yapmak isteyenler Kaymakamlıktan izin almak zorundadır. Bu prosedür tamamlanmadığı zaman etkinlik gerçekleşmez. Sayın Kaymakamımız Tuncay Sonel´in söz konusu etkinlik ile ilgili kararına saygı duyuyorum. Burada amaç Kaymakam Bey´in de altını çizdiği gibi kentimizdeki toplumsal birlik ve beraberliğin sürdürülmesine yönelik olmalıdır? dedi.

/resimler/2016-10/4/1440519340374.jpg



Anahtar Kelimeler: SONEL HABERDEN RAHATSIZ OLDU
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli