Sonel´e sevgi seli

Sonel´e sevgi seli

Bandırma Kaymakam Tuncay Sonel, Kadıköy´e dualarla uğurlandı

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, atandığı Kadıköy Kaymakamlığına yüzlerce kişi tarafından, dualarla uğurlandı.

/resimler/2016-12/19/2056196304781.jpg

Bandırma´da görev yaptığı 15 aylık süre içinde gerek yaptığı hizmetler, gerekse her kesimin sorunlarıyla ilgilenip çözüm yolları üretmesiyle kendini çok sevdiren Sonel´i, Bandırma Kaymakamlığı önünde toplanan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir,çok sayıda daire müdürü, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar uğurladı.

Kaymakamlık önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük, Kaymakam Sonel´in, kendi deyimiyle bir ?Bandırma ailesi? yarattığına dikkat çekerken, şunları söyledi:

?Kaymakamımız, geldiği günden beri yarattığı Bandırma ailesiyle önemli hizmetler vermiştir. Yetim, öksüz ve kimsesizler ile engelli vatandaşlarımızı kucaklayarak, onların yılda bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini bizlere hatırlatmıştır. O, bizlere hakkını helal ettiğini belirtiyor, biz de hakkımızı ona helal ediyoruz. Gittiği yeni görevinde kısa süre kalacağına ve daha yüksek makamlara geleceğine inanıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.?

Müftü Küçük´ün duasının ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Kaymakam Sonel, makam otosuyla İstanbul Kadıköy Kaymakamlığına hareket etti.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-12/19/2056482961222.jpg



Anahtar Kelimeler: Sonel sevgi seli
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli