"Soner Atabek'ten İlham Veren Yeni Kitap: “UMUTLABAK”

Eğitimci, yazar ve köşe yazarı Soner Atabek, edebiyat dünyasına yeni bir soluk getiriyor,

Eğitimci, yazar ve köşe yazarı Soner Atabek, edebiyat dünyasına yeni bir soluk getiriyor, okuyucuya yeni bir perspektif sunuyor. Yazarın son kitabı "UMUTLA BAK", Kadran yayınları tarafından basıldı ve raflardaki yerini aldı artık okurlarına ilham kaynağı olmaya hazır.

Kitap, yazarın hayata dair yaptığı gözlemlerle şekillenen birçok önemli konuyu ele alıyor. Bu konuları kendi bakış açısıyla ve hayat tecrübesiyle yoğurarak okurlarının istifadesine sunuyor. Yazar "dünyanın en iyi şekilde sızlanan, herkesi suçlayan ve söylenen insanlarının heykellerini arayın" diyor ve bunun bulunmayacağını hatırlatarak bizlere başarının yolunun bunlardan geçmediğinin dersini veriyor. Bunlarla insan davranışlarını sorgularken sokaklarda dolaşırken gördüklerimiz ve göremediklerimizin, bize dair birçok anlam ifade ettiğini de vurguluyor. 

"UMUTLA BAK," sadece bir şeyleri anlatmak yerine; bir şeyleri yapmayı, söylem yerine, eylemi; suçlamak yerine; öğrenmenin ve zorluklara rağmen ilerlemeyi seçmenin önemini vurguluyor. İnsanların yapacakları bu seçimlerin, kimliklerinin oluşum sürecinde nasıl bir etkiye sahip olduğunu da açıkça anlatıyor. 

Kitap, aynı zamanda insanların kendi içlerindeki güçlerini keşfetmelerine yardımcı olacak bir rehber niteliğindedir.  Hangi yolu seçeceğiniz, özde kim olduğunuzu belirleyecek olan önemli bir seçimdir.

Soner Atabek'in "UMUTLA BAK" adlı üçüncü kitabı, edebiyatseverler ve düşünce yolculuğuna çıkmak isteyen herkes için vazgeçilmez bir okuma imkânı sunuyor. Bu eser, hayata bakış açınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir ve sizi kendi potansiyelinizi keşfetmeye teşvik edebilir.

Daha fazla bilgi ve kitap satın alma seçenekleri için Kadran Yayınları'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı