Sonuca göre ziyafet

Sonuca göre ziyafet

Paşaçiftlikspor`da Izgara`ya niyet, komagene`ye kısmet




U-19 Paşaçiftlikspor Cumartesi günü oynadığı Kızıksaspor karşılaşması
ile birlikte ızgara ziyafetinide kaybetti.

Paşaçiftlikspor Başkanı Sekan Çakırcalı genç takımda ödüle dayalı başarıyı yakalama noktasında verdiği çaba olumlu sonuç vermedi.

Başkan U-19 Gençler de Edincik karşısında alınan yenilgiden sonra futbolcularına galibiyet primi olarak Liman AVM de Sultanahmet ızgara köftesi vaadinde bulundu.

Başkan Çakırcalı`nın köfte primi ters tepmiş olacak ki Paşaçiftlikspor dün oynadığı Kızıksaspor karşısında 6-1 gibi farklı bir yenilgi aldı.

Başkan Serkan Çakırcalı farlı yenilginin ödül değil ceza ile telafi edilmesini istemesine karşın Paşa`spor`un fanatik taraftarı Ali Çakıcı`nın gönlü razı olmadı.



komagene`de çiğ köfte, dürüm ziyafeti

Ali Çakıcı bir süre önce faaliyete soktuğu Ordu caddesi numara 86 da faaliyet gösteren (helal gıda) komagene çiğ köfte, dürüm evinde yenilgiyi ödüllendirdi.

Paşaspor lu futbolcular soyunma odası ardından geçtikleri komagene`de son derece leziz çiğ köfte, dürüm ve meşrubat servisi ile karınlarını doyurmanın keyfini yaşadılar.



komagene Bandırma`da bir ilk


Tüketin ürünlerinde hijyen`in ön koşul olduğu günümüzde, yiyecek-içecek konsepti içinde faaliyet gösteren işletmelerin yaşamsal ticaretleri tüketici tarafından sorgulanırken komagene gibi markalaşmış tüketici ürünleri ticaretini gönül rahatlığı ile sürdürüyor.



Lezzet-Hijyen ve teknoleji bir arada

Bandırma da ilkkez böylesine leziz, böylesine pratik ve böylesine hijyen bir işletme damak tanını bilenler tarafından övgü ile bahsedilmemişti.

Ordu caddesi no 86 da faaliyet gösterek komagene sayısız çeşitleri ve hazırlık sürecindeki hijyen titizliği, İnternet destekli servis hizmeti ile ev hanımları ve büroların adreslerine kadar motorize hizmet vermesi aldığı tebrik ve teşekkürleri dahada arttırıyor.
komagene çig köfte çeşitleri, özel dürümler, içli köfte, meze çeşitleri, özel şerbet suları, tatlılar,ve her ayın 15 şinde aldığının %50 si bedava promasyonu ile kısa sürede müşterilerinin 2.ci adresi oldu.






amatör
14.04.2013 16:02:09
ilk önce hayırlı uğurlu olsun. Ali bey genç işadamlarını amatör spora her zaman desteklerini bekliyoruz. tebrikler Ali Bey...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli