Sonunda yıkıldı

Sonunda yıkıldı

Haftalardır beklenen sonun habercisi olan sonuçlar, yeşil beyazlı ekibe yenilgiyi evinde tattırdı 0-1





Haftalardır Sallanan Gönen Evinde Yıkıldı 0-1


Gönen Belediyespor galibiyet için çıktığı Küçükçekmecespor'a bir de penaltı kaçırdığı maçta penaltıdan kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup olarak evinde ilk kez yenilgi aldı.

Maç bitiminde Gönenli futbolseverler Küçükçekmecespor A.Ş.'yi sahadan alkışlarla uğurladılar.

Alt yapıdan yetişen ve bir süredir a takımla antrenmanlara çıkan kaleci Enes ilk kez maç kadrosunda girdi.

Enes Küçükçekmece karşısında Cihan'ın yedeği olarak kulübede yer aldı. Mennan da ilk kez 11'de Emre Karadağ'ın yerine sol bekte maça başladı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık da karşılaşmayı baştan sona tribünden seyrettiler.


Maçın 1. dakikasında Sonat sağdan ortaladı uzak kale direği dininde Oğuzhan vurdu top kaleci Mehmet'te kaldı.

7'de ev sahibinden Engin kaleci Mehmet'in hatasını değerlendiremedi.

8'de Oğuzhan ceza sahası çizgisi üzerinden kazanılan frikiği kullandı Mehmet son anda kornere çeldi.

Hemen ardından İsa sağ çaprazdan vürudu top yan ağlarda kaldı. 11'de Engin yay üzerinden vurdu savunmadan döndü.

15'te Küçükçekmece'den Kerim müsait pozisyonda vurdu Gönen kalecisi Cihan dikketliydi. 17'de Gönen'den İsa maçtaki ilk sarı kartı gördü.

25'te Emin soldan ceza sahasına girdi kaleyi yokladı top kaleciden döndü.

Emin bir sonraki pozisyonda Sonat'ın pasında topa dokunamadı. İlk yarıda 1 dakika uzatma oynandı bu sürede de gol olmayınca devre 0-0 sonuçlandı.

Gönen Belediyespor teknik sorumlusu Yüksel Öksüzikinci yarıya sarı kartı bulunan İsa'nın yerine Tolga'yı oyuna alarak başladı.

47'de Emin seken topta kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak top biraz hızlı olunca Emin dokunamadı. 51'de Gönen'in kullandığı köşe vuruşunda Oğuzhan kafayı vurdu kaleci Mehmet son anda topu kornere çeldi.

68'de Küçükçekmece'den Kerim yerini Yıldırım'a bıraktı.

Aynı dakikada Serbay sarı kart gördü. 70'de Gönen'den Mennan kendi ceza sahası içinde çok kritik bir müdahalede bulunarak tehlikeyi kornerle önledi.
Kullanılan atışta top Gönen kaptanı Mustafa'nın eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Atışı kullanan Seyit konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. 70'de Küçükçekmece'den Yıldırım sarı kart gördü. 72'deGönen'den  Cem Engin'in yerine oyuna girdi.

77'de Gönen'den Menna yerini Sinan'a bıraktı. Oyuncu değişikliğinden sonra maçtaki en net pozisyonda Emin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu kaleci Mehmet'e teslim etti.

81'de Gönen'den Hakan sarı kart gördü.

82'de Küçükçekmece'den Murat yerini Burkay'a bıraktı.

Dakikalar 87'ü gösterirken Sinan ceza sahası içinde Barış'ın müdahalesi ile yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi.

Barış sarı kart görürken penaltıyı kullanan Emin kaleci Mehmet'i geçemedi.

4 dakikalık uzatmalarda Küçükçekmece'den Doğukan yerini Yakup'a bıraktı ve bu değişiklikle maç sona erdi. Gönen bu mağlubiyetle ligdeki ikinci yenilgisini aldı. 






amatör
3.12.2012 00:05:12
haberdeki yorum gibi haftalardır sallanan gönen bel.spor yıkıldı. hemde göz göre, bu takım bağrıyor benden hayır yok,hayır yok diye. artık son güçünüde bugun verdi, tkm haftaya bursa merinosa gidiyor, bursa merinos ligin iyi takımlarından takım bursa danda yenilgi alırsa işimiz tamamen kötüye gider. ben gene merak ediyorum, yönetim bu hafta ne yapacak diye, hoca gidecekmi hoca gitmesse . . .

kerin can
3.12.2012 00:10:02
AKP takımlara yardım eden belediyeleri içeri atıyor. Servet bet Av.ya bulsun bakalım yanlamadan, yamılmadan, Ampülcüleri toplasın pamuk elleri ceplerine atsınlar ışıldatsınlar Gönen`i

mehmet Poyraz
3.12.2012 00:13:01
Gönen küme düşerse, belediye seçimlerinde ampulünde ışığı söner kesin..

Tolga Bağcı
3.12.2012 13:58:06
Bu takımı bu halle getirenler düşüsün ben yıllardir o tribündeyim ilk defa bu kadar ruhsuz bir takım görüyorum. ya sen şampiyon olmuş takımı bozup böyle gereksiz futbolcular alinmamalıydi ve diyorum ki ARTIK BIRAKIN GİDİN..

amatör
3.12.2012 17:33:13
Gönen belediyespor iyi yönetilmediği için bu durumda malesef, bu işi bilmiyorsanız bırakın gidin, sezon başı akp ye yakın diye erkan`ın(beşiktaşlı) dediği oldu,erkan kariyersiz hoca buldu getirdi bütün transferleri erkan ve eski hoca (aziz hoca) yaptı, yapılan transferlerin %70 istanbulda piyasası olmayan adamlar alındı, emin olayına zaten hiç girmiyorum, adam gibi takımsa bir oyuncuyu 2 defa git

amatör
3.12.2012 17:36:33
2 defa git daha sonra gel denmez. oyuncu bir defa gidiyorsa tekrar gelmez, ama emin transferinde dönen bazı olayları gönen taraftarı biliyor zamanı gelince bunun hesabını taraftar soracaktır. bir taraftan düşünülüyorda emin olmasaydı bu takım hiç gol atamazdı yanılmıyorsam emin 5-6 gol attı zaten tkm kaç gol attı, vallah kısacası gönen belediyespor küme düşmeye aday takımlar arasında.

şerif acar
3.12.2012 22:56:41
ben emre karadağ gibi bir futbolcunun neden oynatılmadığını anlayamadım bence o kadronun en iyi futbolcusudur yerine oynatılan fubolcuyada gördük bazı arkadsüper amatörle bal liğini karıştırıyorlar yazık o taraftara yazık ben ilk defa bu kadar takımını destekleyen bir taraftar topluluğu gördüm ben k.çekmecede oturuyorum ve bu haftaki maçı canlı izledim göneni destekledim ama atamayana atarlar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false