Sosyal konutlar geldi.

Sosyal konutlar geldi.

Erdek'te kimse sokakta kalmayacak

Erdek Belediyesi tarafından evsiz ailelere dağıtılacak sosyal konutlar geldi. 1/1 sosyal konutların ihalesi alan firma tamamladığı 34 konteynır sosyal konutu Erdek’e getirdi.

Aynı çatı altında iki dairenin bulunduğu Konteynır sosyal konutlar Erdek girişindeki Kamyon parkına yerleştirilirken teknik donanım ve edevatı kontrol edilerek teslim alındı.

Sıhhi tesisatı, Elektrik tesisatı hazır olan sosyal konutlar Atatürk mahallesi oduncu yolundaki zemin çalışmaları tamamlanması ardında, su basmanlar üzerine monte edilerek hak sahiplerine teslim edilecek.

Bilindiği üzere, Erdek’te muşamba çadırlarda yaşayan dar gelirli vatandaşların Belediye tarafından tespit edilerek, geçici ve güvenli bir konuta sahip olmaları noktasında hazırlanan proje doğrultusunda sosyal konut fikri benimsenmişti.

 

 



Mehmet DURMUŞOĞLU
5.11.2014 10:11:00
Sayın başkan bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizi yürekten kutluyorum. Sosyal demokrat belediyenin işlevi de sosyal olmalıdır. bu evsiz insanların evlerine kavuşmaları sokaktan kurtulmaları projesi size yakışmış sağ olun var olun çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı