Sosyal konutlar döşendi

Sosyal konutlar döşendi

Başkan Sarı, Sosyal konutların iç döşemesinde Şadan Doğan'dan büyük destek gördü.

 

Erdek'te çadırlarda yaşayan roman vatandaşların konteyner konutlara yerleştirilmesi noktasında önemli aşama kaydedildi.

Su basmaların hazırlanması, su, elektrik ve giderlerin döşenmesi ardından iç donanımın teminine gelindiği sosyal konutlarda Başkan Hüseyin Sarı, Fenerbahçe kongre üyesi ve Biga Fenerbahçeliler derneği Başkanı Şadan Doğan'dan destek istedi. Doğtaş yönetim kurulu Başkan vekili Şadan Doğan, kendisi gibi aynı takımın renklerine gönül veren Başkan Hüseyin Sarı'nın talebini olumlu karşılayarak konutların oturma odası gruplarını firmasının armağanı olarak verdi.

Böylece Başkan Sarı'nın tüm detaylarını hazırlayarak içinde oturma gruplarını da temin ederek teslim etmek istediği sosyal konutlarda dünden itibaren oturma odası, yatak odası döşenmesine başlandı.

Başkan Sarı, sosyal projenin örnek bir proje olarak eksiksiz şekilde anahtar teslimi noktasında oturma guruplarını armağan eden Şadan Doğan'a teşekkür ederek Ortak noktamız Fenerbahçe'nin başarı ve hedefinden yola çıkarak, sosyal projeye katkı vermeyi kabul eden Sayın Şadan Doğan'a teşekkür ediyorum. Sıra konutların hak sahiplerine dağıtılması kaldı. İçi ile dışı ile son derece sıhhi ve kullanımlı konutlar manzara anlamında da Erdek'in en müstesna manzarasına sahip. Güle güle otursunlar.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Sosyal konutlar döşendi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli