Soylu ile Çemrek Bandırma ya geliyor

Soylu ile Çemrek Bandırma ya geliyor

Liberal Siyaset Akademisi Platformundan ‘Sivil Anayasa' Semineri






DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu ve Selçuk üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Murat Çemrek 12 Mayıs 12 Cumartesi günü Türkiye'de, siyaset iklimini liberal değerler doğrultusunda dönüştürmek vizyonu ile yola çıkmış bir düşünce kuruluşu olan Liberal Siyaset Akademisi Platformunun davetlisi olarak Bandırma'da olacak.

Etkinlik Balıkesir İİBF Genç Girişimciler topluluğu öğrenci kulübünün desteği ile saat 13.00 ‘de Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşecek.

LSA Kimdir ?

Bağımsız bir sivil toplum platformu olan LSA kısaca Türkiye siyasetini, liberal değerler ışığında, Demokratik, şeffaf ve hesap verebilir, Serbest piyasa ekonomisi taraftarı Sınırlı devlet ilkesini gözeten Hukukun üstünlüğünü yerleştirmeye çalışan İnsan haklarına saygılı bir siyaset zemini ve siyaset iklimi oluşması yönünde dönüştürmeye çalışmaktır.


LSA; Parti programlarını ve yasa tekliflerini liberal açıdan değerlendirip, rapor haline getirerek inceler, Liberal politikaları raporlar haline getirerek Türkiye siyasetine uyarlama notasında çalışmalar yapar, Partilerin politikalarından liberal ilkelere uygun olanlarını destekler, katkıda bulunur. Liberal olmayan politikalar hakkında eleştirel raporlar sunar, Uzmanları aracılığıyla Türkiye siyasetinin ihtiyaç duyduğu konularda liberal politikalar geliştirerek ve bunları kamuoyuna sunar ve bu yönde kamuoyu oluşturmaya çalışır Liberal politikaların anlaşılması ve yaygınlaştırılması amacıyla eğitim programları, seminerler, paneller vb. etkinlikler düzenler.

LSA Bandırma'da ki ‘Anayasanın Temel İlkeleri ve yeni sivil anayasa ' konulu panelinin program koordinatörlüğünü Cüneyt Çabuk yapmaktadır.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli