Sözde değil, özde hizmet

Sözde değil, özde hizmet

Başkan Sarı, Erdek'te tablet siz öğrenci bırakmadı

Pandemi süreci ile gündeme gelen uzaktan eğitim "EBA" kapsamında derslerini takip etmekte büyük müşkülat çeken öğrencilerden kendi olanakları ile TABLET temin edemeyenlerin imdanına Mim. Özlem Sarı yetişti.

2020-2021 Eğitim öğretim dönemini EBA sistemi üzerinden takip etme noktasında bilgisayar veya tablet temin etme olanağı bulunmayan öğrencilerin tespiti ile başlayan çalışma TOBB üzerinden temin edilen tabletlerin Erdek İstiklal ilköğretim okulunda gerçekleşen teslim programı ile öğrenciler derin bir nefes aldı.

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mim. Özlem Sarı, kendisininde Erdek Ticaret Odası Başkanı olma sıfatı ile TOBB kanalı ile başlatılan ulusal anlamdaki tabletsiz öğrencileri, tablet ile buluşturma programının Erdek ayağında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencileri, tablet ile buluşturmanın sevincini paylaştıklarını açıkladı.

Okulların tatil olmasına rağmen Erdek İstiklal İlköğretim okulu bahçesinde toplanan öğrenciler EBA üzerinden derslerini takip edecekleri tabletleri bizzat Başkan Mim. Özlem sarı'nın elinden aldılar.



Anahtar Kelimeler: Sözde değil hizmet
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı