Sözde değil, Özde icraat

Sözde değil, Özde icraat

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Kapıdağın yarısını turladı.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı bugün beraberinde meclis üyeleri ile birlikte Kapıdağ köylerinde inceleme gezisi yaptı.

Verdiği sözlerin, sözde değil özde olduğunu gösteren Başkan Sarı, Tatlısu Muhtarlığından başladığı inceleme gezisini Kestanelik, Şahinburgaz ve Ballıpınar`da noktaladı.

Başkan Sarı ve beraberindeki meclis üyesi grubu Şahinburgaz`da kutlu doğum etkinliğine katılarak Şahinburgazlı vatandaşların etkinliğini kutladı.

Başkan Sarı, yeni süreçte mazeret üreten Belediye olmaktan öte çözüm öreten bir yerel yönetim olma noktasında tüm Belediye meclis üyesi arkadaşları ile birlikte uyumlu bir çalışma performansı gösterdiklerini, köylükten mahalleliğe geçen yerleşim alanlarının beklentileri ve kendi gözlemlerini bir program dalilinde takvime bağlayarak tek tek tüm sorunların çözüleceğini ifade etti.

Başkan Sarı`nın Kapıdağ`ın yarısını kapsayan inceleme gezisinde vatandaşların kendisine gösterdiği yakın ilgiden memnun olarak, ``Biz hizmete talip olduk, mazeret üretmeye değil.`` dedi.

Başkan Sarı, köyü ile kenti ile öncelikli çözümlemek istedikleri konuların başında çevre ve temizlik olduğunu kaydetti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı