Erzurumspor, Sözeri ile yollarını ayırdı.

Erzurumspor, Sözeri ile yollarını ayırdı.

Önceki yıl Bandırmaspor’da da teknik direktör olarak görev yapan Erkan Sözeri, Erzurumspor'un Bandırma yenilgisi ardından kulübünden ayrıldı.

Bandırmaspor’a deplâsmanda 2-1 yenilen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, teknik direktörü Erkan Sözeri ile yollarını ayırdı.

Sözeri, geçen yıl Bandırmaspor’da da teknik direktör olarak görev yapmıştı.



Köksal Erdal
26.01.2022 00:15:27
Erkan Sözeri yi

Köksal Erdal
26.01.2022 00:28:37
Erkan Sözeri ile ayrılık bence hataydı, şu an ismi geçenler Sözeri den iyi deyiller, bence forvet ota saha bitanede iyi bir dört numar ile şampiyonluk gelebilirdi. Sozerinin bileti kesileceyine 3 kişi alınsaydı hem takım oyun olarak güçlenir hemde hoca oyuna ve futbolcular üzerinde güçlendirdi,.8 haftada 14 puan kaybettik ama takım ortada erkan hoca napsin dikkat edilirse çoğu maçı son dakka golüyle yenildik buda hocanın suçu deyildi takım olarak güçlü olabilseydik ikiyi bulurduk ama malesef güç ortada, kontrataga oynayacak bitane futbolcumuz dahi yokki. Ankara gücü son dört maçını son dakka veya 90 artıda aldı, nedeni takım olarak bizden iyiler yememek için oynuyorlar ama ileridede varlar. Neyse arkadaşlar kısacası sözeriyi yollamak hataydı bari başka hata yapmayinda ismi duyulan kalitesizleri getirmeyin. Mehmet özdilek hocada sozerinin oynattığı futbolu oynatacak hocaliga en yakın isim onu gördüğüm için diyorum bari üctane futbolcu alında hocaları günah keçisi yapmayın derim. Saygılarımla

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli