SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Kapalı Pazar Yeri Projesinin yapım sürecini kapsayan sözleşme, Bandırma Belediyesi ile Yazıcıoğlu İnşaat Firması yetkilileri tarafından imzalandı.

Kapalı Pazar Yeri Projesinin yapım sürecini kapsayan sözleşme, Bandırma Belediyesi ile Yazıcıoğlu İnşaat Firması yetkilileri tarafından imzalandı. Böylece Bandırma’nın uzun yıllar özlemle beklediği yeni ve modern bir Kapalı Pazar Yeri Projesi için artık yeni bir süreç başlamış oldu. Düzenlenen imza töreninde proje hakkında görüş bildiren Belediye Başkanı Dursun Mirza,  Kapalı Pazar Yeri Projesinin yapım sürecinde artık yeni bir dönemin başladığını ve projenin belirlenen süreden önce yapımının tamamlanmasını için yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi. Mirza, firmaya yer tesliminin ardından inşaat çalışmalarına kısa sürede başlanacağını belirterek; “Bandırma’ya hayırlı olsun” dedi.

Başkan Mirza: “Bugün atılan imzalarla birlikte halkımızın merakla beklediği Kapalı Pazar Yeri Projesinde artık yepyeni bir sürecin başladığını gururla ifade etmek istiyorum. Bilindiği gibi projenin yasal sürecinin tamamlanmasıyla bugün yüklenici firma ile imzaları atmış bulunuyoruz. Bundan sonra yer tesliminin yapılmasıyla birlikte firma, şantiye kurulumunu ve araç-gereç temininden sonra inşaat çalışmalarına başlayacak. Bandırma Belediyesi olarak bu büyük proje için bütçemiz hazır. Yüklenici firmanın da bu projenin belirlenen tarihten önce yapımının tamamlanacağını ifade etmeleri bizler ayrıca mutlu etti. Kentimize yakışan yeni Modern ve kapalı Pazar Yeri Bandırma’ya ve halkımıza hayırlı olsun” dedi. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı