Sözünün eri okul başkanı

Sözünün eri okul başkanı

Söz verdi çoğunu bir ay içinde yerine getirdi.

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu Öğrencisi Arda Bayat (9) bir ay önce okul temsilciliği seçiminde verdiği sözleri yerine getirerek okuluna birçok malzeme kazandırdı.

/resimler/2018-11/28/1142509097405.jpg

4-C sınıfı öğrencisi Arda okul temsilciliği seçimlerinde arkadaşlarına hitap ederken Eğitimin gelişmesi ve eğitimin sıradanlıktan çıkıp seviyen bir hale gelmesi için koordineli bir şekilde el ele verip ne gerekiyorsa sizlerle beraber yapacağımı inanıyorum. Bunla birlikte okulumuzun basketbol sahasının potalarının filelerinin olmayışı kale direklerinin Filesinin olmayışı okulumuza, basketbol topu  futbol Topu voleybol topu, alacağım bununla birlikte okulumuzun sorunlarıyla yakından ilgileneceğim, ayrıca arkadaşlarımı daha iyi bir şekilde sosyalleşebilmesi için okul kütüphanesi ile ilgileneceğim tabii ki bu projeyi hayata geçmesi için sizlerin oylarını ihtiyacım var bazıların kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için oylarınızı bana verin. ? demişti.

?Hak Yerini Bulsun Arda Bayat Temsilci Olsun ? sloganıyla çıktığı yolda arkadaşlarının oylarının büyük çoğunluğunu alan Arda Bayat, okul temsilcisi oldu ve verdiği sözlerin çoğunu bir ay gibi kısa bir zamanda yerine getirdi. Şimdi okul bahçesinde eskiyen basketbol ve kale filelerinin yerine yenileri, futbol topları,  basketbol topları öğrencilerin emrinde.

Arda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ile de kısa zamanda buluşarak okulun ihtiyacı olan kütüphanenin oluşturulması için kendisinden yardım isteyecek. Ahmet PESEN

/resimler/2018-11/28/1143270348186.jpg



Anahtar Kelimeler: Sözünün okul başkanı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı