Spor tutkunlarına gün doğdu

Spor tutkunlarına gün doğdu

Erdek'li çay bahçesi işletmecisi Cüneyt Süren'den, beın-sports HD ve Digitürk maçlarını bedelsiz izleme fırsatı

Hani derlerya "Patron çıldırdı" işte bu deyim kelimenin tam anlamı ile Erdek'te karşılığını buldu.

Belli mekanlarda bulunan maç izleme kanalları "beın-sports HD ve Digitürk" maç yayınlarında işletme sahipleri tarafından maç izleme bedeli yanı sıra seri hizmet servisi, Erdek'li "Öykü Cafe" işletmecisi Cüneyt Süren tarafından adeta ters yüz edildi.

Çılgın işletmeci Cüneyt Süren "beın-sports HD ve Digitürk" maç kanalları seyribi sadece bedelsiz yapmakla kalmayıp, ürünlerde uyguladığı indirim ile adeta herkesi şaşrttı.

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'in en müstesna işletmelerinden Öykü Cafe'de sadece maçlar değil, haftanın tüm günleri sürprizler bir birini izliyor.

Öykü Cafe'de hergün deüişik bir üründe %50 lik günlük indirim, Sadece Cuma günleri tüm ürünlerde %50 indirim, Hafta sonları beın-sports HD ve Digitürk maç yayınları sadece bedelsiz olmakla kalmayıp, çay fiyatı sadece 2,5 tl. 

Çılgın işletmeci Cüneyt Süren, Erdeklileri ve Erdek'e gelen konukları şaşırtan bu uygulamasının gerekçesi sorulduğunda ise ellerini havaya kaldırarak, vatandaşı işaret edip, "Vatandaşta ne yapacağını şaşırdı, gezinti alanlarında bulunan banklar full time hizmet vermeye başladı, bu cüzdanlardaki yetersizliğin göstergesi, Erdek bu sezon turizmden umduğunu bulamadı, Zeytin harmanı dersen bir dokun, bin işit,  "Vermeyince Mabut, Ne eylesin Mahmut!..." hiç olmazsa vatandaşın gönül rahatlığı ile maç izleyip stires atma imkanı sağlayıp, vatandaka böyle destekte bulunuyorum." dedi.

Çılgın işletmeci Cüneyt Süren'in bugüne dek görülmemiş uygulaması bakalın Erdek'te başka mekanların takibine neden olacak mı?



Anahtar Kelimeler: tutkunlarına doğdu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli