Spor`a hizmette örnek oldu

Spor`a hizmette örnek oldu

Bir çok Belediye Spor alanlarına gözlerini kapatırken, Ocaklar`da her şey var...





2.Küme`de dün oynanan Ocaklarspor Paşaçiftlikspor karşılaşmasındaki gözlemlerimiz Belediyelerinin olması gereken performanslarından örnekler yaşandı.

Bir çok Belediye`nin kentlerinde sahalarının hangi bölgede  olduğunu bilmediği bölgemizde Ocaklar Belediyesi çalışmaları ile bir kez daha örnek oldu.

Ocaklar Belediyesi spora ve insana olan saygısını öncelikle karşılaşma oynanmadan aresöz ile sahayı ıslayıp yumuşattı. Belediye çöp aracı sürekli sahanın çevresinde temizlik çalışması yaptı.

Ocaklarspor- Paşaçiftlikspor karşılaşması devre arası yeniden sahaya giren aresöz futbolcuların rahat oynayabilmesi için bir kez daha sahayı ıslattı.

Soyunma odalarının su ikmali karşılandı. Erdek Emniyet müdürlüğü karşılaşmanın ciddiyeti nedeni ile gerekli tüm güvenlik önlemlerini aldı. Erdek Halk sağlığı tabipliği karşılaşmaya sağlık personeli görevlendirdi. Karşılaşmaya gelen sağlık görevlisinin çantasında olması gereken tüm tıbbi malzeme mevcuttu ve dizinden yaralanan bir oyuncuya gereken yapıldı.

İnsana ve sporcuya olan saygı Ocaklar`da oynanan karşılaşmanın her anında açıkça görüldü. Bandırma Manşet olarak Amatör futbol camiası adına Ocaklar`da Futbol adına olması gereken önlemlerin alınmasında katkı payı olan Erdek kaymakamı sayın İsmail Kaygısız, İlçe Halk Sağlığı tabipliği, Erdek Emniyet müdürlüğü ve Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak`a teşekkür ederiz.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı