Spor'da başarı güç birliğinden geçiyor

Spor

Erdek, Atletik Gençlik Spor kulübü yüksek atlamada Dünya 2.liğinden sonra yeni başarılar için mali kaynak topluyor.

Günümüzde kazanılan başarılar büyük özveri ve fedakarca çalışmaktan kaynaklansa da, mali kaynak olmadığı noktada başarıdan söz etmekte mümkün olmuyor.

Erdek Atletik Gençlik spor kulübü kuruluşundan günümüze 10 yılı aşkın bir süre içinde verdiği mücadelede önce ulusal bazdaki yarışmalarda aldığı dereceler ile kente kupa ve madalyalarla dönmekte kalmayıp, milli takım formasını giyme başarısı gösterilmesi atletizm'de doğru hedeflerin vizesi oldu.

Nitekim geçtiğimiz Mayıs ayında Fransa'da gerçekleşen Okul sporları olimpiyatlarında Aleyna Karaca'nın ülkeye ve Erdek'e yaşattığı heyecan, tarih ve turizmin beşiği Erdek'te beklentileri bir adım ileriye taşıdı.

Beklentiler yüksek, imkanlar kısıtlı oluncu devreye Erdek Atletik Gençlik derneği sporcularının aileleri girdi. Gelinen noktada bugüne dek sağlanan mali katkıların bir tık yukarıya taşınması, çözüm noktasında yeni projeler üretilmesine neden oldu. Erdek Atletik Gençlik derneği sprcusundan, velilerine, teknik ekipten başarı ile gururlanan Erdek halkına kadar el ele vererek mali kaynak yaratma noktasında bugün bir kez daha hazırlanan Kermes ile öne çıktı.

Sporcu velilerinin ürettikleri yiyecek kemesi bugün stantlarda tüketicilerin beğenisine sunuldu. Oldukça başarılı velezzetli gıda maddeleri kısa sürede tükendi. Bu ortak çalışmanın başarıya odaklı sporcular üzerindeki etkisinden bahseden Takım başkanı ve Teknik direktörü Niyazi Gürhan, "Asıl hedefimiz alkol ve uyuşturucu batağından, spor salonlarına çektiğimiz bir genç bizim en büyük kazancımızdır. Spor'daki başarımız bu inançla hedefine kilitlenmiştir. 10 ylımızı geride bıraktık, gelinen noktada ortaya konulan başarı küçümsenemez, bu başarı sporcu kardeşlerim ve aileleri ile bizim bir bütün olmamızdan kaynaklanmaktadır.. Bundan sonrada daha başka başarılar gelecektir, Sporcularım ve Erdek buna inandı, bundan sonraki yarışmalarda çıtamızı bir üst noktaya taşımak olacaktır." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' başarı birliğinden geçiyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı