Spor`da şiddet yasasının ilk mağduru

Spor`da şiddet yasasının ilk mağduru

Kominist; Cezam neyse çekerim, Elimin kiridir, der yıkar geçerim``




Spor`da şiddet yasasının ilk muhatabı Kominist Mustafa, (Mustafa Gürcan) Bandırma`da ilkkez uygulanan Spor`da şiddet yasası mağduru olarak saha dışında kalmanın ızdırabını yaşıyor.

Kominist Mustafa olarak tanınan Mustafa Gürcan ceza almasındaki asıl nedenin isminin ünündeki Ünvan olması`na bağlayarak AKP`nin iktidarda kaldığı sürece kendininin çok sevdiği Bandırmaspor karşılaşmalarına alınmayacağını çok iyi bildiğini söyledi.

Kominist Mustafa Sporda şiddet yasasının yürürlüğe girmeden kendisine uygulanmasını insan haklarına aykırı bulduğunu belirterek ``Birilerinin egosu tatmin olsun diye saha dışında bırakıldım, Biliyorum ki bu ceza benim saha içersinde işlediğim bir cezanın bedeli değil, tamamiyle ismimin önündeki ünvana verilmiş bir cezadır.`` dedi.

Aşkların yaşamsal ritmini duyguların belirlediğini söyleyen Kominist kendisinin Bandırmaspo`a olan arma aşkını butür uygulamalarda kendisinden kopartılamayağını belirterek ``Sel gider kum kalır, henüs yürürlüğe girmeyen yasayı şahsıma uygulatanlar gider ben kalırım.`` diyerek kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.

Kominist Mustafa kendisinin kişilik olarak kişilerle meselesinin bulunmadığını, özellikle kişi ve kurumlar hedef alınarak bahse konu edildiği şekliyle kimseye hakaret etmediğini söyledi.

İddia edilen muhatapları daki tanımadığını belirten Kominist Mustafa tek üzüntüsünün kendisini Bandırmaspor`dan kopartan yasanın yürürlüğe girmeden şahsına uygulanması olduğunu söyledi.






Sayim Alkazak
29.12.2012 16:48:55
İsiminin önündeki önemli değil be kardeşim. Sen bizim bildiğimiz, Bandırma ve Bndırmaspor sevdalısısın. Belki bedenen o sahalarda olamıyorsundur. Ancak yüreğinin her atışında bunları yaşadığını biliyoruz. Kötülüklerin kuma, iyiliklerin de kayaya kazınarak hak ettiği değerleri bulacaklarına da inanıyoruz. Sen çizdiğin yolda, sevenlerini de unutmadan devam et kardeşim. Gzlerinden öpüyorum.

alibaba
31.12.2012 10:18:44
7 sene önce amatörteydi bandırmaspor ve maçımız edremitte oynanıyordu ramazandı aylardan,ismi aklıma gelmedigi için kominist demiştim,herkes gülmüştü,fakat o günden bugüne kominist diye tanındı bilindi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı