Spor’un kardeşliği

Spor’un kardeşliği

Bandırmaspor-Erzurumspor maçını yorumlayan Gönenspor kardeşliği

Bandırmaspor’un, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenmesinin ardından galibiyet, Bandırmasporlu taraftarlar ve Gönen Belediyespor’un “Köşe 10 Tayfa” isimli taraftar grubu ile ortaklaşa olarak, coşkuyla kutlandı.

Maçtan önce Ordu Caddesi üzerindeki “Eftalya Restoran”da bir araya gelen iki taraftar grubu, Bandırmaspor’un galibiyetine inançlarını dile getirirken, birlikte Bandırma şarkıları ve türkülerini dile getirdiler.

Maçtan sonra da bordo-beyazlı taraftarlar ile yeşil-beyazlı Gönenspor taraftarları Livatya’da, Bandırmaspor Taraftarları Derneği eski başkanı Mustafa Diler’in mekânında bir araya gelerek, galibiyeti coşkuyla kutladılar.

Bein Sport tarafından yayınlanan iki kardeş kulübün birlikteliğinde, Bandırmaspor’un, sezon sonunda Süper Lig’e yükselmesi dileğinde bulunulurken, bunun gerçekleşmesi durumunda, iki taraftar grubu olarak sezon sonunda daha coşkulu bir kutlama gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) mücadele eden Gönen Belediyespor taraftarlarının, Bandırmaspor’a gönülden verdikleri destek mutlulukla karşılanırken, yine BAL’da yer alan Bandırma Etispor’un ise bordo-beyazlı kulübe bugüne dek ilgisiz kalışı da bir kez daha gündeme geldi.



Anahtar Kelimeler: kardeşliği
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı