STK´lardan destek geldi.

STK´lardan destek geldi.

KILKIŞLI´NIN HEYET FİKRİNE ESNAF CAMİASINDAN DESTEK

Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Kılkışlı´nın istişare toplantıları sonrasında alınan kararların uygulamaya geçirilebilmesi için ilçe Kaymakamı Günhan Yazan´ın başkanlığında bir heyetin oluşturulması yönündeki teklifine esnaf odalarından destek geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Elektrikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, ?Bugüne kadar avantajlarımızı iyi kullanabildiğimizi düşünmüyorum. Bu avantajlarımızı kullanmayışımızın sebepleri arasında 3 yıl öncesine kadar bu tür toplantıların yapılmamış olması ve yapılan toplantılarda alınan kararların takip edilmemesi bize dezavantaj olarak geri dönmüştür? dedi.

/resimler/2017-10/2/2229226403899.jpg

      Esnaf odalarından destek geldi
Eyüp İl, ?Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı tarafından bundan 3 yıl önce başlatılan istişare toplantıları sonrasında seçilmişler ve atanmışların birlikte hareket ederek Bandırma´yı daha iyi yaşanabilir ve cazibe merkezi haline getirebilecek ortak akıllar çıkmaktadır. Bunların takibi için Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı´nın önerdiği İlçe Kaymakamı Günhan Yazar´ın başkanlığında oluşturulacak heyetin projeler ve bu projelerin hayata geçmesi konusunda Balıkesir ve Ankara ayağında önemli katkısının olacağını düşünüyorum. Bu fikri esnaf camiası olarak olumlu buluyor ve gerekli katkıyı yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum? şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: lardan destek geldi
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli