STM Emlak-Gayrimenkul-Danışmanlık açıldı

STM Emlak-Gayrimenkul-Danışmanlık açıldı

Emlak sektörünün önde gelem kurumlarından STM'in yeni prestij işletmesinin açılışını Başkan Tolga Tosun yaptı.

Bandırma'nın önde gelen Emlak-Gayrimenkul ve Danışmanlık kuruluşu STM Emlak mesleki tecrübe ve prestijini bir adım öne taşıyan yeni işyerini hizmete açtı.

17 Eylül Mahallesi, Kemal Özal caddesi numara 112 de deki dörtyol kavşağında sektörel imajın ön koşul olarak hazırlandığı yeni işyerinin açılış organizasyonunu Yakamoz organizasyon gerçekleştirdi.

İkramda sınır tanınmayan açılış, arnı zamanda Muharrem ayının olmazsa olmazı aşure ikramı ile konukların ağzı tatlanırken, açılışa gönderilen çiçekler hayran bakışların esiri oldu.

Veysel Arduç, Hayrettin ve Nuri Dağ'un ortak işletmeleri STM Emlak'ın açılışına başta mesleki tecrübe ve gelinen noktadaki güvenden kaynaklanan geniş dost çevresi, kurum ve kuruluşların yanı sıra açılış kurdelasını, açılışa katılan Belediye Başkanı Av. Tolga Torun yaptı.

Tosun, açılış konuşmasında pandemi dolayısı ile zor bir süreçten geçildiğini, ortam ve armosferin yavaş yavaş normalleşmeye geçmesi ile düğün, cemiyet ve açılışların tekrar yapılmaya başlanılmasının sevindirici olduğunu söyledi.

STM Emlak Danışmanlık koordinatörü Hayrettin Dağ'da mesleki tecrübelerini, samimiyet ve dürüstlük ilkesi içinde harmanlayarak hizmete dünüştürmenin prensip ve desturları olduğunu açıkladı.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı