Su patlakları yıldırdı

Su patlakları yıldırdı

Erdek'te meydana gelen şebeke ishale hattı patlakları, bulundukları bölgelerinde su kesilmesi yanı sıra meydana gelen kazalardan geriye kalan yol bozulmaları bıktırdı.

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'te sezon dolu dolu yaşanıyor. Otel Motel ve Pansiyonları %100 lük doluluk oranı ile hizmet verdiği Erdek'te güncel sorunların başında gelen su patlakları BASKİ ekipleri tarafından onarılsa'da, süreç içinde kesilen sular, onarım sonrası hatta verilen çamurlu su ve geride kalan bozulmuş yol sorunları bitmek tükenmek bilmiyor.

BASKİ ekipleri ekis hatlarda meydana gelen onarım için ummalı bir çalışma gerçekleştirip, şebeke sularının kesilmemesi, veya bir an önce hatların bağlanması noktasında verilen çaba, nihayi noktada yaşanan problemi algılayamayan vatandaşlar, çeşmelerinden akan çamurlu suyun tedirginliğini yaşıyor. Bazı vatandaşlar çeşmelerinden akan çamutlu suyu ilgili noktaların yanı sıra basına taşıyarak insan sağlığı ile ilgili sorunun duyarsızlık sonucu meydana geldiği serzenişinde bulunuyorlar.



Anahtar Kelimeler: patlakları yıldırdı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli