Su`daki gecikme yeni arızadan

Su`daki gecikme yeni arızadan

BAĞLANTI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN AKŞAM SAATLERİNDE KESİNTİ YAŞANAN MAHALLELERİMİZE SU VERİLECEK…

İhsaniye Mahallesi sınırlarıyla Büyük Levent Yolu alt bölümünde yer alan su depolarının bağlantı boru hatlarında meydana gelen yeni bir arıza nedeniyle bazı mahallelerimizde su kesintisi yaşandı.

Dün öğle saatlerinde Belediyemizce yapılan duyuruda belirtilen bağlantı çalışmalarının akşam saatlerinde tamamlanmasının ardından kesinti yaşayan mahallelerimize su verilmeye başlandı. Su verilmesiyle birlikte su deposu bağlantı hattında yeni bir arıza meydana geldi.

Bu arıza ile ilgili olarak Belediyemize bağlı Su-Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri olay yerine ilk müdahaleyi yaparak dün geceden itibaren çalışmalarına başladı. Sabah saatlerine kadar devam eden yenileme çalışmaları belediye ekiplerince halen sürdürülüyor. Ara verilmeden devam eden çalışmaların akşam 17.00 ile 17.30 saatlerine kadar tamamlanarak kesintilerin yaşandığı mahallelerimize su verileceği belirtildi.

Arızanın yaşandığı bölgede çalışmaları en başından takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Onur: “Belediyemize bağlı Su-Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince İhsaniye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan depolarımızda yaklaşık bir aydır içme suyu hattı yenileme çalışmaları iki bölgeden devam ediyordu. Bu çalışmalardan ilki sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştı. Ancak ikinci çalışmada belirli sıkıntılar meydana geldi. Çalışmaların yoğun olduğu bölgede özellikle iş ve insan yoğunluğu nedeniyle çalışmaları zaman zaman sekteye uğrattı. Buna rağmen bu çalışmalarımızda dün akşam saatlerinde tamamlandı ve kentimize su verildi. Fakat bu suyun verilmesinden sonra şu anda içinde bulunduğumuz İhsaniye Mahallesi sınırları içinde yer alan su deposu çıkışında bir patlak meydana geldi. Su-Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz dün geceden itibaren bölgede çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdürdü. Şu anda da yeni hat döşenen boru hattı çalışması en geç akşamüzerine doğru 17.00 ile 17.30 saatleri arasında tamamlanmış olacak ve bu kesintiden etkilenen bölgelerimize su verilecek. Bu çalışmalarla yaklaşık 30 yıldır kullanılan ve yeterli gelmeyen içme suyu hattı boruları da yenilenmiş oldu. Ne yazık ki bu kesintilerden dolayı halkımız bir mağduriyet yaşadı. Bizlerde bu sıkıntıları en aza indirmek amacıyla ve bizlere gelen talepler doğrultusunda Belediye İtfaiye Müdürlüğümüzü bu konuyla ilgili harekete geçirdik. Halkımızın mağdur olmaması adına Başta 600 Evler ve 100.Yıl Mahalleleri olmak üzere araçlarla su takviyesi yapılacak”





 



kadir
11.01.2014 20:27:45
depolara bakım yapmasanız böyle olur

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false