Şükrü Aydın da Bandırma Manşet'e konuştu

Şükrü Aydın da Bandırma Manşet

Boluspor ve Bandırmaspor'un eski futbolcusu Şükrü Aydın: Bandırmaspor ve Boluspor forması altında unutulmaz dostluklar edindim”







Boluspor ve Bandırmaspor'un eski futbolcusu Şükrü Aydın: Bandırmaspor ve Boluspor forması altında unutulmaz dostluklar edindim”

Boluspor ve Bandırmaspor'un eski başarılı futbolcularından Şükrü Aydın, Bandırma Manşet'e konuk oldu.

1948 yılında, Gönen'e bağlı Kınalar Köyü'nde doğan Aydın, futbola ilk kez, 16 yaşında, Sarıköyspor forması altında başladığını, ardından sırasıyla İstanbul Galata, Tophane Tayfunspor, Manisa Karagücü, Cumhurbaşkanlığı Muhafızgücü ve Kırşehirspor formalarını giydikten sonra 8 sezon Boluspor ve 1978-1979 sezonundan, 1983 yılına dek Bandırmaspor forması altında mücadele ettiğini vurguladı. Bandırmaspor'dan ayrılmasının ardından bir yıl M. Kemalpaşaspor'da oynayarak, bu takımı amatör ligden, 3. Lig'e çıkararak futbolu bıraktığına işaret eden Aydın, Boluspor ve Bandırmaspor forması altında unutulmaz dostluklar edindim” diye konuştu.

22 yıllık futbol yaşamının ardından ailesi ve çocuklarına daha çok zaman ayırmak amacıyla futboldan koptuğunu vurgulayan Şükrü Aydın, 12 yıldır maça gitmemesine karşın Bandırmaspor'un durumunu yakından izlediğini sözlerine ekledi. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false