SULTANLAR SAHNE ALIYOR

SULTANLAR SAHNE ALIYOR

Balıkesir'i Aroma Bayanlar 2.ligi'nde temsil edecek olan Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligdeki ilk maçına Pazar günü çıkıyor



........Bu yıl Balıkesir'i Aroma Bayanlar 2.ligi'nde temsil edecek olan Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligdeki ilk maçına Pazar günü çıkıyor. Yoğun bir hazırlık döneminin ardından lige başlayacak olan Balıkesir Belediyespor'un ilk durağı Şişli Belediyespor olacak. Pazar günü saat 15.00'de oynanacak olan zorlu mücadelede sultanlar kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

....Balıkesir Belediyespor'un başarılı antrenörü Uğur Baysal Şişli Belediye maçının öncesinde yaptığı açıklamada takımın yaz boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini belirtirken zorlu geçmesi beklenilen Şişli Belediyes maçından galibiyetle ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Baysal” 2 ayı aşkın süredir yoğun bir tempoda hazırlanıyoruz. Oluşturduğumuz kadro genç ve dinamik bir ekip .hazırlık maçlarında yaptığımız hatalardan gerekli dersleri çıkardık. Ligde başarılı olabilecek bir ekibiz. Balıkesir'i 2.ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlk maçlar her zaman büyük önem taşır. Zorlu bir deplasmanda lige başlayacağız. Takımıma güveniyorum. Şişli Belediyespor'u mağlup ederek lige galibiyetle merhaba demek istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bayanlar 2.Lig A Grubu  1.Hafta programı

Koç İ.Ö.O  -  Karşıyaka Voleybol

Arkas Spor  -  Maltepe Yalı

Altınoluk Bld.  - Rota Koleji Gazi Genç

Salihli Bld.  -     Işıkkent

Şişli Spor     -    Balıkesir Bld.

Çanakkale Bld.- Karşıyaka





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı