SULTANLAR SONUNU GETİREMEDİ 2-3

SULTANLAR SONUNU GETİREMEDİ 2-3

Aroma Bayanlar 2.liginde mücadele eden Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı sezonun ilk maçında Şişli Belediyespor'a konuk oldu.







Aroma
Bayanlar 2.liginde mücadele eden Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol takımı sezonun ilk maçında Şişli Belediyespor'a konuk oldu. Pazar günü sat 15.00 de İstanbul B. Felek Spor Salonunda oynanan zorlu karşılaşmada Belediyespor iyi mücadele etmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı. Maça iyi başlayan ve mücadele de 2 kez öne geçen sultanlar üstünlüğünü koruyamayarak salondan 3-2 mağlup ayrıldı.


Ligdeki ilk maçında Şişli karşısında iyi mücadele eden Belediyespor ilerisi için umut veren bir oyun ortaya koydu. İlk seti uzatma sayısıyla 28-26 kazanan ve 1-0 öne geçen Sultanlar 2.seti başa baş oynamasına rağmen 25-20 geride tamamladı. 3.sette oyuna bir kez daha ağırlığını koyan Sultanlar bu seti 25-21 kazanarak 2-1 öne geçti. Maçı kazanma şansını ele geçiren Belediyespor bu sette kıran kırana bir mücadele göstermesine rağmen 25-23 geride tamamlayınca skor 2-2 oldu ve galibiyeti belirleyecek olan uzatma setine geçildi. Bu seti 15-1 0 kaybeden sultanlar maçtan 3-2 mağlup ayrılarak lige yenilgi ile başlamış oldu. Bir sonraki maç Kurtdereli Spor Salonunda Salihli Belediye'yi konuk edecek olan Balıkesir Belediyespor bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen sultanlar aynı zamanda iyi oyununda karşılığını almak istiyor.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli