Sunullah Caddesi ?AYDIN?landı.

Sunullah Caddesi ?AYDIN?landı.

Genç girişimcilerden Onur Aydemir, Baba mesleğine ivme kattı.

 

Bandırma´nın tanınmış konfeksiyon işletmecilerinden ?Aydın Konfeksiyon? sahibi Aydın Aydemir´in oğlu Onur Aydemir, Sunullah Caddesinde gerçekleştirdiği yeni mağazası bugün düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

/resimler/2015-12/25/1922311366029.jpg

Cuma namazına müteakiben gerçekleşen açılış töreninde dost ve çevrenin gönderdiği çiçekler nerede ise caddeyi kapattı.

Sunullah caddesi yeni ?AYDIN? konfeksiyon genç giyim mağazanın açılışında başta Belediye Başkanı Dursun Mirza, Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri yanı sıra bürokrasi çevresinden de saygın isimler hazır bulundu.

Başkan Dursun Mirza´nın konuşması ardından Müftü Hacı Süleyman Küçük dua yaptırdı ve kurban kesildi.

Onur-Aydın Aydemir´in yeni mağaza açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Dursun Mirza ve beraberindekiler sembol kurdeleyi keserek mağazanın hayırlı işlere vesile olması dileğinde bulundular.

Meslekte 25 yılını 4. Mağaza ile taçlandıran Onur & Aydın Aydemir açılış töreni ardından katılımcıların tebriklerini kabul ederken bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada Bandırma´da genç giyimin önde ismi olmak amacı ile gereken ne varsa yapılacağını ifade ettiler.

Bandırma Manşet olarak bizde Onur & Aydın Aydemir´i yeni mağazalarının hizmete açılmasından dolayı kutlar hayırlı müşteriler dileriz.

/resimler/2015-12/25/1922528397739.jpg

 

 



Anahtar Kelimeler: Sunullah Caddesi AYDIN landı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli