Süper Amatör Lig sona eriyor

Süper Amatör Lig sona eriyor

Erdekspor, hükmen kazanacak

Balıkesir Süper Amatör Lig´de 2018-2019 sezonu 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Erdekspor, kendi evinde Balıkesir´in Yeni Sanayispor takımı ile oynaması gereken maçı bu takımın, son maçına çıkmama kararı alması nedeniyle 3-0 hükmen kazanacak.

Bigadiç Belediyespor´un, son hafta öncesinde şampiyonluğu ve Bölgesel Amatör Lig´e(BAL) yükselmeyi garantilemesinden sonra gözler, ikinci olup BAL´a yükselecek ikinciliği elde edecek takıma çevrildi. Süper Lig´de hâlen Gönen Belediyespor, 58 puanla ikinci, Etispor ise 56 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Son haftada Gönen Belediyespor, Dursunbey Belediyespor deplasmanında mücadele edecek. Dursunbey takımı, 30 puanla onuncu sırada bulunuyor.

Etispor ise son maçını Gönen takımı Reşadiyespor ile Gönen sentetik sahada oynayacak. Reşadiyespor, 22 puanla on üçüncü sırada yer alıyor.

Süper Lig Amatör Lig´de son haftanın diğer karşılaşmaları ise Balya Belediyespor-Sındırgı Belediyespor, Bigadiç Belediyespor-Küçükköyspor, Barbaros Sefaspor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor (0-3 hükmen), Havran Fatih Belediyespor-Altınovaspor(0-3 hükmen) arasında oynanacak.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Süper Amatör sona eriyor
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu