Süper Amatör ligde Havran Fatih şampiyon

Süper Amatör ligde Havran Fatih şampiyon

Bal lig 9.Grup´ta Turgutluspor´un şampiyon

?Süper Amatör ligde son gülen Havran Fatih oldu??

Süper Amatör ligde Havran Fatih şampiyon, Balya Belediye play off´ta

Sona eren Süper Amatör ligde 600 Evlerspor, Ceylanspor, Savaştepe Belediye´den sonra yılların takımı Küçükköyspor da 1.Amatör Kümeye düştüler.

Büyük çekişme içinde geçen Balıkesir Süper amatör ligde rakibi Balya Belediyespor´a ikili averajda üstünlük sağlayan ve son maçında Balıkesir BŞB yi 5-1 ile geçen Havran Fatihspor şampiyon olarak Bal lige yükseldi.

Ligi şampiyon Havran Fatih ile aynı puanda bitirmesine rağmen Balya Belediye ikili averajdan dolayı ligi 2. Sırada tamamladı.

Balya Belediye, Gönen Belediyespor ile play off maçına çıkacak.

Ligin son haftasında Manyas Belediye Bigadiç deplasmanından puan çıkartmasını bilirken (2-2) Altınova, gittiği Cum. Sanayi deplasmanında can havli ile aldığı 3 puanla ligde kalmanın sevincini yaşadı.

Adaspor deplasmanda Ceylenspor´u 5-1 ile geçerken; Burhaniye Belediye ve Barbaros Sefa rakipleri Savaştepe ve 600 Evler ligden çekildiği için ligin son haftasını aldıkları hükmen galibiyetlerle tamamladılar.

Şampiyon olan Havran Fatih´i kutluyoruz.

/resimler/2017-4/11/2347269369806.jpg

 ?Etispor´u Turgutlu maçında beğendim??

Bal lig 9.Grup´ta Turgutluspor´un şampiyonluk sevinci.

Bal lig 9. Grupta da 2016-2017 futbol sezonu Turgutluspor´un şampiyonluğu ile noktalandı.

Ligin son haftasında şampiyon Turgutluspor, Etispor deplasmanında istediğini alırken (2-1); Alaşehir, Ayvalıkgücü´nü tek golle de olsa geçmesini bildi (1-0)

Somaspor, deplasmanda Gaziemir´e acımazken (4-0); Yeşilova aldığı 5-3 lük Gönen Belediye galibiyeti ile ligde kalmanın sevincini yaşadı.

Kocaçeşme´nin bay takım olduğu son haftada Yeni Çanspor, Alaçatı önünde gol rekoru kırarken (9-3); Erdekspor, Bal ligine veda maçında Karabiga´yı elinden kaçıran taraf oldu.

Bal lig 9. Grupta Balıkesir takımları arasındaki yarışmada Etispor ve Erdekspor süper amatör lige düşerken Ayvalıkgücü kümede kalmayı başardı.

Bilindiği üzere Gönen Belediyespor ligde kalma adına Balya Belediyespor ile tarafsız sahada play off maçına çıkacak.

/resimler/2017-4/11/2346464837744.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false