Süper lig'de son prova

Süper lig

Süper Amatör lig'in iki Sanayi spor gücünün son hazırlık karılaşmasında dostluk var gol yoktu

Süper Amatör ligde oynanmayan bir sezonun ardından yepyeni kadrolarla lige hazırlanan ekipler oynadıkları son hazırlık karşılaşmaları ile takım iskeletlerini belirleme çalışmalarına son düğümü koydular.

Bandırma Sanayi stadından dün oynanan karşılaşmada Bandırma Sanayispor ile Balıkesir Sanayispor'un 90 dakikalık mücadelesi golsüz sona erdi.

İki süper lig ekibinin Fair Play çerçevesinde centilmence geçen karşılaşmada teknik ekipler takımlarında iskeleti oluşturacak son istatikleri aldılar.

Bandırma Sanayispor Başkanı Çetin Uğurdur, yaptığı açıklamada kulüplerin bir sezonluk aradan sonra yeniden kadro oluşturmanın sıkıntısını yaşadıklarını vurgularken Sanayispor olarak kondisyonu yüksek genç bir ekiple mücadele edecekleri ligde hedeflerinin istikrarlı bir ekip oluşturmak olduğunu söyledi.

Bandırma Sanayispor teknik patronu Eşref Erkekoğlu ise, sonuca dayalı, maçı, günü kurtarmaya değil istikrarlı bir yapı ile ligi yakalama anlayışı içinde olduklarını, Sanayispor olarak geniş bir kadro ile futbolun fair play çerçevesinde planlı gelişmesi prensibini benimsediklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Süper ' prova
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı