Sur, Gazi´sinden ?Terör ile Savaş sözü?

Sur, Gazi´sinden ?Terör ile Savaş sözü?

Sur´dan yaralı gelen Suruluklu Gazi ?Bekleyin İyileşip geleceğim?

/resimler/2016-2/24/1955085267144.gif

    Susurluk ilçesinde yetişen eğitim yaşamını da Susurluk´ta tamamlayarak asker olan esnaf bir babanın oğlu olan Sur Gazizi Samet Kurt doğuda şark görevini yaparken Diyarbakır Sur ilçesinde yapılan operasyon da ağır şekilde yaralanarak Diyarbakır´da ilk müdahalesininardından kaldırıldığı Ankara GATA daki ameliyattından sonra taburcu edilip nekaat süresi için Susurluk taki ailesinin yanına gönderildi.

/resimler/2016-2/24/1954272297570.jpg

            Gazi Samet KURT´un ifadesine göre çatışmada diğer iki arkadaşının durumlarının kendisine göre daha ağır olduklarını öğrendiğini onlar için de dua ederek çok üzüldüğünü belirtti. Kendisinin yaşama tutunmak için çok mücadele verdiğini cesaretle hayata tutunduğunu kendisi ile ilgilenen tüm sağlık personeline komutanlarına ve Türkiye´nin her tarafın dan  ziyaret ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanlardan Allah razı olsun temennisinde bulundu.

Susurluk Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÖZTÜRK  ve Parti Yönetim kurulu  ile MHP Susurluk Belediye Meclis üyeleri Hayri ERÖZ,Bülent KARAKILIÇ, Nakşibendi ÖZTÜRK ve İbrahim PAMUKÇU Gazi Samet KURT´u ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Gazimize büyük moral ve motivasyon sağladılar. KURT  Ailesi nede geçmiş olsun dileyerek Allah evladımızı size ve tüm insanlığa Türk Milletine bağışladı tekrardan bu tür acıları kimselere yaşatmaması dileğinde bulundular.

            Gazi Samet KURT ise en kısa zaman da  sağlığıma tekrar kavuştuğumda yine gider Vatanım için Bayrağım için tekrar Terörle mücadele için savaşmaya hazırım dedi. Bizlerde Gazi Samet KURT bu sözlerine alkış tutarak Gazimizin ne kadar yürekli cesur vatan sever bir evlat yetiştiren annesin babasını kutladık . Sağlıklı bir yaşam temennisin de bulunduk. İbrahim PAMUKÇU -Susurluk

/resimler/2016-2/24/1955493705369.gif



Anahtar Kelimeler: Gazi Terör Savaş sözü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false