Sur, Kahramanlarına mektup gönderdiler.

Sur, Kahramanlarına mektup gönderdiler.

Gönen Atatürk Ortaokulu Öğrencileri, Sur Kahramanlarına Mektup ile motivasyon yükledi.

 

Atatürk Ortaokulu Öğrencileri anlamlı mektuplar yazmaya devam ediyor. En güzel mesajı yazdıkları mektuplarla dile getiren öğrenciler, babasının tayini nedeniyle Gönen´den giden arkadaşları Mert Meriç´i hiç unutmadılar.

/resimler/2016-3/11/2325471297813.jpg

Mert MERİÇ ´in babası Jandarma Özel Hareket Başçavuş Tamer MERİÇ ´in 29 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır Sur´da şehit olmasıyla üzüntüye boğulan öğrenciler toplumda teröre karşı dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Güvenlik Güçlerimize yönelik mektuplar yazdılar.

Öğrenciler, okulda başarı ve davranışlarıyla çok sevilen Mert MERİÇ ´e ve görev başındaki Güvenlik Kuvvetlerimize olan duygu ve düşüncelerini belirtmek, onlara destek olmak için mektup yazma etkinliği düzenlediler.

 Mert MERİÇ ´i tanıyan Asude EREN duygularını şöyle dile getirdi. ?Tamer Amca´yı çok severdim, çocuklara hep dondurma ısmarlardı. Mert Meriç´le dondurma yer, saklambaç oynardık. Yazdığım mektupla arkadaşıma zor günlerinde destek olmak istedim. Arkadaşımın hep yanında olacağım .?dedi. Mert MERİÇ adına yazılan yüzlerce mektup; Öğretmenleri Necmi ÇETİN, Ferhat ÜNSAL, Halil ÇOLAKOĞLU, Fatih ÇİL ve Esra ÖZBEK tarafından tek tek değerlendirildi. Yazdıkları mektupları postalayan öğrenciler, ?Mektup Yazmaya Devam Edeceğiz? dediler.

Böylece teröre karşı en anlamlı mesaj da yine öğrenciler tarafından verilmiş oldu.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli