Suriye´de gözümüz kulağımız

Suriye´de gözümüz kulağımız

Enver Kaptanoğlu, ?Barış Pınarı? harekâtında Bandırmalı gazeteci

Türk Silahlı Kuvvetleri´mizin Suriye´nin kuzey doğusunda, terör örgütü PKK bağlantılı YPG güçlerine karşı sürdürdüğü  ?Barış Pınarı? harekâtını izleyip, canlı bağlantılarla Türkiye´ye duyuran muhabirler arasında Bandırmalı bir gazeteci de yer alıyor: Enver Kaptanoğlu.

Bandırmalı emekli öğretmen Ö. Lütfü Kaptanoğlu´nun oğlu olan Enver Kaptanoğlu, Türkiye´nin başarıyla yürüttüğü harekâtı, muhabirliğini yaptığı ?CNN Türk? kanalından ülkemizdeki vatandaşlarımıza aktarıyor.

/resimler/2019-10/15/1339155770548.jpg

                               ENVER KAPTANOĞLU KİMDİR?

CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Enver Kaptanoğlu, 1981 yılında, Bandırma´da doğdu. Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Lisesi´nden mezun oldu. 2001´de, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV ve Sinema Bölümü´nü bitirdi. 2002´de, Show TV Dış Haberler Servisi´nde başlayan stajyerliği, 6 yıllık bir çalışma dönemine dönüştü. Ardından 2008 yılında CNN Türk´teki görevine başladı. CNN Türk Dış Haberler masasında, dünya ve Türkiye gündemine oturan birçok olayda görev yaptı. Hâlen muhabirlik görevini sürdüren Kaptanoğlu, ?Dünyadan? programı ile dünya gündemindeki olayları, pazar günleri saat 17.10´da ekranlara taşıyor.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Suriye gözümüz kulağımız
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli