Sürpriz olmadı

Sürpriz olmadı

A.Edip Uğur'un Genel sekreterlikte değerlendirmediği, M. Cemal Öztaylan, Yücel Yılmaz'a danışman oldu.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın 3 yıl kotası ile 24 Haziran 2018 genel seçimleri ile meclis dışında kalan Mehmet Cemal Öztaylan, 31 Mart Mahalli seçimlerinde teşkilat desteğinden yoksun kalması kendisi için yeni bir koltuk yolunu kapatmıştı.

Siyaset arenasında yaklaşık 17 aylık aradan sonra 11 Aralık 2019 Pazartesi günü eski vekil Öztaylan için Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde yeni bir görevlendirme yapıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Balya'da Belediye Başkanlığını kaybetmesi ardından Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz tarafından başkanlık danışmanlığına atanan Osman Kılıç'tan sonra AK Partiden, Başkan adayı olduğu Manyas'ta seçimi kaybeden İbrahim Koman, Güney Marmara'dan sorumlu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinasyon Daire Başkanı olmuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın görevlendirme tasarrufundaki son isim eski vekil M. Cemal Öztaylan oldu. Öztaylan, Balıkesir merkezinde görev yapacak

Başkan Yücel Yılmaz, Balya eski Belediye Başkanı Osman Kılıç gibi eski bir ülkücü olan Öztaylan'ı danışmanlık kadrosuna ataması kendisini iki eski ülkücü ye emanet etti şeklinde yorumlandı.



vatansever
14.11.2019 22:51:30
ibrahim Koman düzgün adam İyi tutarlarsa Akp ye de Bandırma ya da hayrı olur geri kalan teferrüat. Eskilere bi dernek açsınlar çay kahve içsinler muhabbet etsinler

Anahtar Kelimeler: Sürpriz olmadı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı