SUSURLUK BANDIRMA YOLUNDA ÜÇLÜ ZİNCİRLEME KAZA

SUSURLUK BANDIRMA YOLUNDA  ÜÇLÜ ZİNCİRLEME KAZA

Susurluk-Bandırma karayolu Yahya köy TCDD üst geçidin de ki virajda üçlü zincirleme trafik kazası meydana geldi.

 Susurluk-Bandırma karayolu Yahya köy TCDD üst geçidin de ki virajda üçlü zincirleme trafik kazası meydana geldi. Susurluk'tan Bandırma istikametine giden tane mısır yüklü TIR sürücüsü Engin Çalışkan virajı alamayarak arkasındaki takılı dorsesinin  kayması sonucu mısır yüklü 41 RP 651 plakalı TIR sağ tarafa yatarak devrildi.

Sürücüsü Engin Çalışkan'ın hafif yaralandığı kazada Mısır yüklü TIR'ın yola devrilmesi Susurluk'tan Bandırma ya gidiş yönü kısa bir süre ulaşıma kapandı. Susurluk Bölge trafik ekipleri ve Jandarma Trafik ekipleri yolu kısa zamanda açarak yol çift taraflı ulaşıma açıldı.

TIR ın devrilmesi sonucu yol kapandığı anda arkasından seyreden 10 ST 099 ve 10 ACL 609 önlerinde kazadan dolayı duran kamyonete çarpmaları neticesinde üçlü maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazada olay yerine çağrılan özel kurtarıcılar ve çekiciler kazaya karışan araçları kaza yerinden kaldırırken dökülen mısır taneleri ise Susurluk itfaiye ekipleri tarafından temizlenerek yol tamamen trafiğe açıldı.

Bu kazada yolun kaygan olması ve TIR sürücüsünün viraja dengesiz ve dikkatsiz girmesi neticesinde meydana geldi. Arkadan çarpışan diğer iki araç sürücüsünün durumları iyi olduğu öğrenildi. 

 İbrahim PAMUKÇU / Susurluk 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK BANDIRMA YOLUNDA ZİNCİRLEME
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli