Susurluk Belediyesinden, Deprem bilinci

Susurluk Belediyesinden, Deprem bilinci

SUSURLUK BELEDİYESİNDE DEPREME YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

   Susurluk Belediye Başkanlığınca, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımlarıyla Susurluk Afet Yardım Süreci değerlendirme toplantısını Belediye Nikah salonunda gerçekleştirildi. 

   Afet bölgesinde bizzat  giderek Kahramanmaraş'ta görev yapan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY dahil Belediye çalışanları görevlilerinden alınan bilgiler çerçevesinde, Susurluk Belediyesi Afet bölgesindeki yardım süreci bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

   Geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda CHP ilçe Başkanı Bekir BARUT ve İYİ parti ilçe Başkanı Mehmet GÜZEL söz alarak Susurluk’ta olası Marmara Depremine karşı ne tür tedbirler alacaklarını masaya yatırdılar. 

   Bilgilendirme toplantısına katılan halk Susurluk’ta evlerinin dayanıklı olup olmadığını ölçüm yaptırmak için Belediye ye müracaat etmelerini söyleyen Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY gerekli yazışmaları Şehircilik Bakanlığı ile yaptıklarını kontroller ve önlemleri almaya başladıklarını beyan etti. 

   En kısa zamanda bu kontrolleri gerçekleştirip vatandaşların sağlam zeminde mi yoksa bozuk zeminde mi binalarda oturduklarının tespiti için inşaatçılar ve müteahhitlerle de en kısa zamanda toplanarak elbirliği içerisinde sorunlarımızı çözerek halkımızın huzurla evlerinde uyumalarını sağlayacağız beyanında bulundu.

İbrahim PAMUKÇU  Susurluk



Anahtar Kelimeler: Susurluk Belediyesinden Deprem bilinci
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı