Susurluk Belediyesi’nden sosyal hizmetler

Susurluk Belediyesi’nden sosyal hizmetler

Belediye Başkanı Nurettin Güney: “Bereketi, paylaşmanın verdiği huzuru yüreğimizde hissediyoruz”

Susurluk Belediyesi, geride bıraktığımız 2020 yılında çok sayıda sosyal çalışmaya imza attı.

Belediyenin İYİ Partili Belediye Başkanı Nurettin Güney, geçen yıl bu kapsamda gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

“Koronavirüsle mücadele için 200 bin adet maske üretip vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık. 1654 vatandaşımızın, pandemi sürecinde banka işlemi, ilaç ve alışveriş taleplerine karşılık verdik. 1537 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza kuru gıda/erzak yardımında bulunduk. 71 aileye ikinci el eşya vererek ihtiyaçlarını giderdik. 23 aileye ikinci el mobilya eşya vererek yardımcı olduk. Yolda kalmış 55 vatandaşımıza yol yardım desteği sağladık. 12 ailemize genel ev temizlik hizmeti desteği verdik. 86 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye/havalı hasta yatağı yardımında bulunduk. Pandemiden etkilenerek işyerini kapatmak zorunda kalan 110 esnafımıza temel gıda ihtiyacı desteği yaptık.”

Güney, Susurluk Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olmayı sürdüreceğiz. Susurluk olarak bereketi, paylaşmanın verdiği huzuru yüreğimizde hissediyoruz” dedi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Susurluk Belediyesi’ sosyal hizmetler
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı