SUSURLUK, BORCU OLMAYAN ÖRNEK BİR BELEDİYE

SUSURLUK, BORCU OLMAYAN ÖRNEK BİR BELEDİYE

SUSURLUK BELEDİYESİNİN HİÇ BİR KAMU ve KURULUŞUNA BORCU YOK.

 OCAK 2023 Susurluk'ta ulusal ve yerel olarak bulunan basın mensupları ile bir araya gelen  Belediye Başkanı ve ekibi belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular.

Başkan Nurettin Güney, "Toplantıya katkı sağlayan çalışma arkadaşlarımıza ve toplantıya katılan  tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim.” Dedi. 

Belediye başkanı Nurettin GÜNEY “Büyük bir borç batağı içinde aldığımız Belediyenin tüm borçlarını ve personel maaşlarını zamanında ödeyerek düze çıktık.” dedi.

Başkan Güney,  Yapılan çalışmaları video gösterimi yaparak canlı izletti. Bu çalışmaların yerinde ve zamanında yapıldığını Susurluk halkına ve kamuya bildirilmesini yansıtılmasını hizmetlerin aktarılmasını Halkın eksiklerinin giderilmesinin devam edileceğini beyan etti. 

2022 yılında Susurluk belediyesi bütçe fazlası verdiğini bu rakamın 2,834,279,50 tl olduğu belirten Güney; Balıkesir büyükşehir Belediyesinin kesintileri ise 3,736,876,50 tl   büyük bir yekun oluşturuyordu, . Ayrıca Susurluk Belediyesine personel alımları yapılacağını bunları Belediye Meclisinde görüşülerek kabul gördüğünü bazı eksiklikler ve sorunların olduğunu en kısa zamanda personel alımlarını gerçekleştireceklerinin duyurusunu müjdesini verdi. 

Her Cuma günleri tüm mahalleleri program dahilin de hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini halkın bu hizmetten çok memnun kaldığını belirten Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY görev de kaldığımız sürede her bir vatandaşa siyasi görüşü ne olursa olsun insanlığa hizmete devam sloganı ile görevimizi tamamlayacağız şeklinde bildirimde bulundu. 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK BORCU OLMAYAN ÖRNEK BELEDİYE
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı