Susurluk hazırlıkları sürüyor

Susurluk hazırlıkları sürüyor

Balıkesir Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Susurlukspor ile karşılaşacak olan Gönen Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesir Süper Amatör Lig’in 5. haftasında Susurlukspor ile karşılaşacak olan Gönen Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil beyazlı oyuncular 27 Ekim Pazar günü Gönen’de oynanacak maçtan taraftarların da desteği ile 3 puanla ayrılmak istediklerini söylediler.

Etispor karşısında oyuna çok iyi başlayan ve iki kez öne geçmesine rağmen oyun kurma çabaları sonuçsuz kalan ve sahadan beraberlikle ayrılan Gönen Belediyespor, Susurlukspor maçıyla moral bulmak istiyor. Hafta sonu Gönen’de oynanacak karşılaşma için tüm futbolseverleri tribüne davet eden yeşil beyazlı oyuncular, taraftarların da desteği ile Susurlukspor maçından 3 puanla ayrılarak iç saha galibiyetlerine ikinci halkayı eklemek istiyorlar.

Ligde kolay rakip olmadığını dile getiren teknik sorumlu Engin Yıldırım, karşılaşma içinde küçük bir konsantrasyon kaybının garanti görülen maçlarda beklenmedik puan kayıpları yaşattığını bunun da ligin sonunda takım sıralamalarında büyük önem taşıdığını söyledi. Dünkü çalışmadan sonra sahadan ayrılmayan ve herkes gittikten sonra yer yer kopmalar olan çim zeminin kumlamasını yaparak işini ne kadar önemsediğini ortaya koyan Engin Yıldırım, “iyi bir ekibiz. Takımda arkadaşlık ortamı çok iyi. Oyuncularım gerek antrenmanda gerekse maçlarda üstüne düşen görevleri en iyi şekilde ortaya koymak için iyi niyetle çalışıyorlar. Lig uzun bir maraton ve biz bu uzun maratonun sonunda ilk sırayı almak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi. Maçların her birinin ayrı bir önem taşıdığını da sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, “Şimdilik en önemli hedefimiz Susurlukspor maçından 3 puanla ayrılmak” dedi. Yıldırım, alt yapı antrenörü olan ve a takımda da görev yapan Erol Öztürk ile birlikte uyum içinde çalıştıklarının da sözlerine ekleyerek, Erol hocanın görüşlerini önemsediğini söyledi. 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli