Susurluk nihayet stadına kavuşuyor

Susurluk nihayet stadına kavuşuyor

Susurluk İlçe Spor Müdürlüğü yeniden düzenlenen stadın 16 Eylül 2022 Cuma günü hizmet vereceklerini açıkladı

Susurluk stadyumunun yenileme ve suni çim saha yapılmasına başlandığından beri Susurlukspor antrenman ve iç saha maçlarını başka ilçe stad ve şehirlerde oynayarak 2021-2022 geçen sezonu atlattılar.

Bir yıldır açılmasını bekledikleri Susurluk stadyumunun Balıkesir Gençlik ve spor il müdürlüğünün yasal izni olmadığından stadyuma girilmesine izin verilmediğinden Susurluk spor yönetim ve sporcular bugün Stadyuma gelerek antrenman yapmak istediler fakat polis engeline takılarak stadyumdan ayrılarak boyunları bükük gittiler.

Susurlukspor Başkanı Seçkin ARIK bir yıldır mağdur olduklarını zamanında stadın bitmesine rağmen stada girmelerine müsaade edilmediklerini açıkladı.  

Yapılan tüm girişimler ve görüşmeler neticesinde Susurluk İlçe Spor Müdürlüğünden alınan bilgiler neticesinde 16 Eylül 2022 Cuma günü stadyumun yetkilileri hizmet vereceklerini stadyumu kullanıma açacaklarını bildirdiler. Çok yakında Karşıyaka antrenman sahasının da suni çim ihale edileceği ve hizmet alımı için yaptırılacağı bilgisi aktarılmıştır. 



Anahtar Kelimeler: Susurluk nihayet stadına kavuşuyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı