SUSURLUK YERELDE GAZETECİLER SERGİSİ AÇTI

SUSURLUK YERELDE GAZETECİLER SERGİSİ AÇTI

Susurluk'un gözü, kulağı Beş Eylül gazetesi ile Kardeş gazetesi geçmişe dair belde niteliği taşıyan eski gazetelerden oluşan sergi açtı.

 29 Ekim 2022 Cumhuriyetin 99. Yılı kutlamalarında “Cumhuriyet Bayramı Manşetleri sergisi” açıldı.

Susurluk’lu  her iki yerel Gazete kurucuları Kardeş gazetesi kurucusu Merhum Tahsin AYYILDIZ, Beş Eylül Gazetesi kurucusu merhum Orhan DURMAZ anısına çocuklarının halen devam ettirdiği Gazetecilik mesleğini Kardeş Gazetesi sahibi İrfan AYYILDIZ, Beş Eylül gazetesi sahibi Ender DURMAZ mesleki devamlılıklarını açtıkları sergi ile devam ettşirdiler.

99. Yıl anısına yeni açılan Gençlik ve spor ilçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda Cumhuriyet bayramları, Cumhuriyet haberlerini içeren  99 yıllık anılar, haberler, yazışmalar, sayfalar dolusu ciltler haline getirililip Susurluk halkının hizmetine sundular. 

            Sergi çok sayıda Susurluk’lu vatandaş ve Cumhuriyet kutlamaları sonunda Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye başkanı Nurettin GÜNEY İlçe emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ve tüm daire amirleri ile vatandaşlar ilgi ile sergiyi gezdiler.

Bizlerde Ulusal Basın olarak bu tür bir etkinliği merakla ve dikkatlice inceleyerek geçmişte gazetecilik haberlerini merakla izliyor ve destek veriyoruz.  İbrahim PAMUKÇU-SUSURLUK



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK YERELDE GAZETECİLER SERGİSİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı