Susurluk`lu ressamın büyük başarısı

Susurluk`lu ressamın büyük başarısı

SUSURLUK'un İSİMSİZ BAŞARILI RESSAMI ESERLERİNİ SİPARİŞ ÜZERİNE YAPIYOR.

Susurluk’un isimsiz Ressamı Nilüfer DOĞAN’ın yaşam günlüğünü halka; sanat severlere, el emeği göz nuru sanat eserlerini Susurluk ve çevresinde tanıtmaya çalışıyor. Kendisini; serbest mesleği ile yaptığı resimlerle ispatlamış olan Ressam Nilüfer DOĞAN 1965 Bandırma doğumlu, ilk orta ve lise öğrenimini Susurluk’ta tamamladı.

1982 yılından beri çeşitli etkinliklere katılarak Ege Marmara bölgesinde dereceler aldı. 1987 yılında Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdiresi olarak Susurluk halkına hizmet verdi. 1988 yılında ise Türk Hava Kurumunun açmış olduğu paraşüt kursuna katılarak tüm testleri başarıyla kazanarak paraşüt öğretmenliğini kazandı.

1990 yılında evlilik yaparak iki erkek çocuğu sahibi oldu. Biri Üniversitede diğeri orta okul da okuyan çocuklarını yetiştirmeye çalışıyor.

2013 yılında Susurluk Beş Eylül Festivalinde ve M K Paşa ilçesi Çeltikçi köyü biber festivalinde açmış olduğu resim sergisinde yüze yakın el emeği göz nuru sanat eserleri (Resim Tabloları) satıldı. Uzun yıllar sipariş üzerine resim yapmakta olan Susurluk’lu Ressam Nilüfer DOĞAN halen kendi atölyesinde ve bir etüt merkezinde genç ressamlara eğitim vermektedir. Resim çalışmalarına lise yıllarından beri devam etmekte olan Nilüfer DOĞAN yaptığı sipariş tablolarını İstanbul Sanat Atölyesi tarafından satın alınarak emeğini karşılığını da almaya çalışıyor. Yerel ve Ulusal Basın olarak bizlerde kendisine yapmış olduğu bu çalışmalarına destek verip başarılar diliyoruz. Eserlerini görmek,  almak isteyen sanatseverlerin Susurluk Kardeş Gazetesi ve Susurluk Beş eylül Gazetesi aracılığı ile irtibata geçebilirler.

                                                   İbrahim PAMUKÇU - SUSURLUK



semra altuntaş
24.11.2014 22:02:56
eserler müthiş ellerine sağlık güzel ressam siparişlerin bol olsun. en kısa zamanda ben de sipariş vereceğim.

Zehra Akçakaya
25.11.2014 14:38:33
İstanbuldayım ve ressamın tablolarından ikisine sahibim. Tek kelime ile muhteşem. Kendisinden iki yıl önce aldığım iki tabloyu gören arkadaşlarım da tablo sipariş etmiş ve duvarlarını güzel tablolar ile süslemişlerdir. Halen üç tablom atolyesindedir. yeni evim için gönderilecek.

PAMUKÇU SİGORTA
25.11.2014 18:25:47
Evet Nilüfer hanım gerçekten mükemmel bir ressam; ancak Marmara bölgesine kendisini eserleri ile tam manası ile tanıtamamış. İnşallah bizler yerel ve ulusal basın olarak destek vererek sanatsever halkımızın desteği ile yaptığı çok mükemmel tablolarını satması için tanıtımında yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

hayriye cangül
25.11.2014 18:44:12
arkadaşım seninle çok gurur duydum en kısa zamanda resimlerinden bir tane satın alacağım

berna Yücel
27.11.2014 13:31:05
Çok güzel tablolar, bende de bir tablonuz var. Enkısa zamanda eşimin bürosu için de bir tablo siparişi vereceğim. Başarılarınizin devamını dilerim.

merve dilhun fersal
27.11.2014 21:48:20
başarılarını takip ediyorum arkadaşımve seninle gurur duyuyorum.kendini en güzel şekilde yetiştirmiş nadir insanlardan birisin.emeğine sağlık.banada mutluluğun resmini yaparmısın:))))

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli