Susurlukspor 2-1 Etispor

Susurlukspor 2-1 Etispor

Etispor, Direkleri dövdüğü Susurluk`ta üç puan bıraktı.

Susurlukspor : 2 - Etispor : 1

Balıkesir Süper Amatör Lig 11. hafta karşılaşmaları 07-08 Aralık 2013 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Süper Amatör Ligdeki temsilcimiz Etispor ligin 11. haftasında Erhan Altaş, Umut Kalkan ve Necmettin Manas hakem üçlüsünün yönetiminde deplasmanda Susurlukspor ile karşılaştı. İki şutumuzun direkten döndüğü, ev sahibi ekip kalecisi Yasin`in başarılı kurtarışlar yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynadığı, sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu, Susurluk Ateşi adlı taraftar grubunun maç süresince 13`üncü adam olarak çoşkuyla takımını desteklediği, hakem triosunun kötü yönetimine rağmen kalabalık seyirci topluluğunun izlerken seyir zevki aldığı, karşılaşmanın ilk 30 dakikasına kadar rakibi karşısında çok üstün bir oyun sergileyen takımımız, dakikalar 30`u gösterdiğinde orta hakem Erhan Altaş`ın ev sahibi ekip adına yoktan var ettiği anlamsız penaltıyla ilk yarıyı 1-0 geride kapadı.

Etispor teknik direktörü Hasan Demir, karşılaşmanın 55`inci dakikasında Semih`in yerine Yiğitcan`ı ve 65`inci dakikasında Uğur`un yerine Soner`i sahaya sürerek ev sahibi ekip üzerine yaptığımız baskıyı daha da arttırdı. Nitekim karşılaşmanın 66`ıncı dakikasında gelişen atağımız sonrası ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Yiğitcan`ın düzgün vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluşunca skoru eşitledik. 1-1

Skoru eşitledikten sonra galibiyet golü için baskısını daha da arttıran takımımız, ev sahibi ekibin sol taraftan ani gelişen atağı sonrası topla buluşan Onur`un vuruşuna engel olamayınca skor ev sahibi ekip adına 2-1 oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu arada; yukarıda bahsettiğimiz gibi "Susurluk Ateşi" adlı taraftar grubunun maç süresince 13`üncü adam olarak çoşkuyla takımını desteklemelerini ne kadar çok alkışlıyorsak, maç sonrası misafir Etispor takımının soyunma odasını taşlayarak camları kırmalarını da o kadar kınıyoruz. Dolayısıyla sahanın etrafına astıkları "Küfüre Karşıyız" pankartını da oradan indirmelerini tavsiye ediyoruz.

Söz konusu taraftar grubunun maç sonu yaptığı taşkınlıkların önüne geçen ve daha büyük olayların olmasını engelleyen ilçe emniyet teşkilatı görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Hakemler;Erhan Altaş * Umut Kalkan * Necmettin Manas *

Etispor : Vural, Çağın, Eren, Feridun, Barış, Kadir, Uğur (dk.65 Soner), Ahmet, Sercan Ç. (dk.80 Sercan G.), İbrahim, Semih (dk.55 Yiğitcan)

Yedekler : Kağan, Ersen, Soner, Sinan, H.İbrahim, Yiğitcan, Sercan G.

Susurlukspor : Yasin, Fahrettin, Ayberk, Ramazan, Cihan, Halil, Onur, Enes (dk.65 Onur U.), Emrah, Ercüment, Onur A.

Yedekler : Hasan, Sadi, Onur U., Hüseyin, Onur A., Tolga

Goller : dk. 30 Ercüment, dk. 70 Onur (Susurlukspor), dk. 66 Yiğitcan (Etispor)

Kırmızı Kartlar dk. 75 Eren (Etispor), dk. 83 Emrah (Susurlukspor)



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli