SUSURLUKSPOR TRANSFERDE HAMLELERE ERKEN BAŞLADI

SUSURLUKSPOR TRANSFERDE HAMLELERE ERKEN BAŞLADI

Seçkin Arık başkanlığında "#DahaGüçlüSusurlukspor" sloganıyla yeni sezona hazırlanan Susurlukspor, transferde hamlelere erken başladı.

Seçkin Arık başkanlığında "#DahaGüçlüSusurlukspor" sloganıyla yeni sezona hazırlanan Susurlukspor, transferde hamlelere erken başladı.

Susurluk Statı'ndaki yenileme çalışmalarının tamamlanamaması nedeniyle geçtiğimiz sezon tüm maçlarını deplasmanda oynamasına rağmen Balıkesir Süper Amatör Lig B Grubu'nda ligi 5.sırada bitirerek başarılı bir sezon geçiren Susurlukspor'da yeni sezondaki hedef Bölgesel Amatör Lig (BAL)

YENİ TEKNİK SORUMLU ERCÜMENT BÖLÜKOĞLU

Teknik sorumlu Emrah Dikmen ile yollarını ayıran Susurlukspor'da bu görevi Ercüment Bölükoğlu devraldı. Bölükoğlu'nun yardımcılıklarını Sadi Şahin, Samet Büyükyazıcı ve kaleci antrenörü Ufuk Yormaz yapacak.

STAT TAMAMLANDI

Susurluk Statı'ndaki yenileme çalışmalarının tamamlandığını ve 15 gün sonra teslim alınacağını belirten başkan Arık, stat açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun yapacağını söyledi. 

Yeni sezonda maçlarını seyircisinin önünde oynayacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten başkan Arık, Susurluklu iş insanı Erol Kurt'un ana sponsorluğunda 2022-2023 sezonunda hedeflerinin Süper Amatör Lig şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig olduğunu, bu hedefe ulaşmada en büyük etkenin de sezon planlamasının erken yapılması olduğunu belirterek, bu amaç doğrultusunda transfere erken başladıklarını söyledi. 

İLK TRANSFERLER YAPILDI

Transfer çalışmalarına geçen sezon Bandırma 100.yılspor'da forma giyen karakteri ve yeteneği ile ligin en iyi orta saha oyuncusu Ahmet Tarcan'ı renklerine katmakla başladıklarını belirten Arık, yine 100.Yılspor'dan Samet Akalın, Reşadiyespor'dan kaleci Fevzi Yapıcı ve Furkan Sağlam ile anlaştıklarını, ayrıca; Kütahya, Adapazarı ve Mustafakemalpaşa'dan olmak üzere 3 kaliteli oyuncunun transferlerini gerçekleştirmek üzere olduklarını açıkladı. HABER/EKREM NAYAN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı