Susurluk´ta tören düzenlenecek

Susurluk´ta tören düzenlenecek

ŞEHİTLER: 1 YÜZBAŞI, 1 ASTSUBAY, 1 KOMİSER, 1 UZMAN ÇAVUŞ

 

  Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde bugün PKK´lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan ile Uzman Çavuş Osman Ateş´in şehit olmasının ardından,  keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve ağır yaralanan komiser Zekeriya Bilgen tedavi altında bulunduğu Diyarbakır Asker Hastanesi´nde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Sur´da önceki çatışmalarda şehit olanların sayısı 3´ü asker, 1´i komiser olmak üzere 4´e yükseldi. Saldırılarda yaralanan 3 asker ile 1 polisin tedavileri ise sürüyor.

/resimler/2016-1/28/0402093421506.jpg

                ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde bugün PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerin Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan ve Uzman Çavuş Osman Ateş ve Komiser Zekeriya Bilgen olduğu belirlendi.

Kayseri 1´inci Komando Tugayı´ndan geçici görevle Diyarbakır´a giden şehitler Yüzbaşı Can Çiğa´nın Mersin´de, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan´ın İzmir´de ve Uzman Çavuş Osman Ateş´in Tokat´ta Komiser Zekeriya Bilgen Susurluk´ta oturan ailelerine oğullarının şehit düştüğü haberi verildi.

Şehit Yüzbaşı Çiğa´nın evli olduğu ve 2 ay önce Ahsen adında bir kızının dünyaya geldiği öğrenildi.

/resimler/2016-1/28/0403082016508.jpg

?GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPMIŞTI?

Şehit askerler için başsağlığı mesajının da yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine,  yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Susurluk´ta cenaze töreni

Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde bugün PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralı olarak kaldırıldığı Diyarbakır Devlet Hastanesinde şehit olan Komiser Zekeriya Bilgen´in cenaze töreni bugün (29 Ocak 2016 Cuma) Cuma namazını müteakiben Susurluk Çarşı Camiinde kılınacak cenaze töreni ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.



Anahtar Kelimeler: Susurluk tören düzenlenecek
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli