Susurluk`ta Güney Rüzgarı

Susurluk`ta Güney Rüzgarı

Susurluk MHP belediye Başkan adayı Nurettin Güney``30 Mart`ta Susurluk yeni yüzlerle tanışacak``

Susurluk Milliyetçi Hareket Partisi MHP 30 Mart` ta yapılacak yerel seçimlerde bir ilk başarlarak Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partinin kazanacağu kaydedildi.

2014 yılbaşında seçim startını başlatan MHP Susurluk Belediye Başkan adayı  Nurettin GÜNEY ve Meclis üyeleri  Ekibi Susurluk’ta sıkmadık el, ayak basmadık köy ve mahalle bırakmadı.

Belediye Başkan adayı Nurettin Güney`in tanıtım ve takdimini en uygun şekilde yapıp halka sevdiren MHP liler, köklü bir ailenin evladı olan Başkan adayı Nurettin GÜNEY ve Ekibinin temiz bir kadro ile Susurluk`un hadeflerini yükseltmek için yarışa katıldığı belirtildi.

Nurettin GÜNEY Susurluk’ta kurduğu ekibi; Milliyetçi Hareket Partili Belediye Meclis üyelerinin on beşinin de  kendi meslek ve çalışma hayatlarında başarılı insanlar ile birlikte yola çıktığı için kendisini  şanslı gördüğünü belirtti.

Seçilecek Belediye Meclis üyeleri ile birlikte  dürüstlük ve doğruluk ilkesinden ayrılmayacaklarını “BEN YOK”   “ BİZ VARIZ”  mantığı ile güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile bu yola çıktıklarını belirterek diğer adaylara da başarı diledi.

Önlerinde 10 günlük bir süre kaldığını çalışmalarını köyleri iki kez ziyaret ettiklerini ve son bir haftalık programını da Susurluk şehir merkezine ağarlık vererek çalışmalarına devam edeceklerini bu   Seçimin Halkımızın takdiri ile Ülkenin iktidara bir uyarısı olacağını halkın takdiri olan ne ise çıkan sonuca da saygı duyacaklarını belirtti.

 



aslan
25.07.2014 10:00:33
kaybetmeye mahkumsunuz...

kaplan
25.07.2014 10:00:03
nurettin senden belediye başkanı olmaz istersen önce muhtar olmaya çalış....

ahmet
1.02.2017 15:48:45
nurettin senin yüzünden MHP den soğudum. Senin rütben bize sökmez.

ahmet
1.02.2017 15:48:57
nurettin senin yüzünden MHP den soğudum. Senin rütben bize sökmez.

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli